Home cultuur Hoe kon De Mol zo lang onder de radar blijven? “Ik kreeg blindelings het vertrouwen van iedereen”
cultuur - mei 10, 2021

Hoe kon De Mol zo lang onder de radar blijven? “Ik kreeg blindelings het vertrouwen van iedereen”

Hoe kon De Mol zo lang onder de radar blijven? “Ik kreeg blindelings het vertrouwen van iedereen”

“Had ik een T-shirt aangetrokken met “Ik ben de mol” dan hadden ze me nog niet verdacht”, vertelt Lennart op radiozenders MNM en Studio Brussel. “Waarom ze me vertrouwden? Ik heb puppy-ogen en mijn Kempisch accent komt ook sympathiek over, blijkbaar. Ik weet het niet.” Zelfs zijn vriendin wist helemaal niet dat hij de saboteur was. “Dat is het spel. Ik mocht niets zeggen”, aldus Lennart. Nochtans probeerde zijn vriendin het hem in zijn slaap te ontfutselen. BEKIJK hier het volledige gesprek met Lennart bij StuBru: Videospeler inladen… Ik vond het spel zo plezant dat ik een stapje verderging Lennart wist de winnaar de laagste groepspot ooit “te schenken”: Annelotte verzilverde iets meer dan 18.000 euro. Lennart verspeelde op een bepaald moment maar liefst 10.000 euro voor een vrijstelling. En Lennart moest door de makers van “De Mol” dan nog worden afgeremd. “Ik vond het spel zó plezant dat ik een stapje verderging dan dat er mij gevraagd werd.” Oost-Vlaanderen Aalstenaar Sven wint De Mol nèt niet: “Laten we het op mijn onhandigheid steken dat ik als mol getipt werd” 26 min Door het lage prijzengeld én het feit dat Lennart tot op het laatste onder de radar bleef, wordt hij door heel wat kijkers tot “de strafste mol” gekroond. Toch krijgt Lennart dat zelf niet over zijn lippen. “Dan zou ik de vorige mollen naar een lager schavotje schuiven.” Winnares Annelotte is niet boos voor de lage groepspot. “Het blijft veel geld. Lennart heeft dat goed gespeeld. Als ik trakteer dan mag Lennart geen dessert kiezen”, grapt ze. Annelotte heeft de hond uit het spel ook letterlijk meegenomen. “Isidoor ligt hier toch te slapen”, stelt ze thuis vast. Sven – die verloor – heeft geen spijt van zijn deelname.  Hij was er, tot de finale, van overtuigd dat medekandidaat Philip de mol was. “Ik ben het levende bewijs van tunnelvisie”, geeft Sven toe.  Tunnelvisie nekte heel wat kandidaten. Van links naar rechts: Sven, Lennart, Annelotte en Philip.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *