NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Films en series Muziek Media Boek en cultuur Koningshuis , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Oorlog in Oekraïne Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Video Podcast Weer Economie Klimaat Wonen Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Arnhem Breda Den Bosch Den Haag Ede Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Nijmegen Rotterdam Tilburg Utrecht Zeeland Zwolle Over NU.nl NUfolder NUshop Tickets , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Woensdag 29 juni 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , Tygo Gernandt heeft relatie met actrice Dianne van den Eng 29 juni 2022 15:40 29-06-22 15:40 Laatste update: 2 uur geleden Update: 2 uur geleden 110 NUjij-reacties reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , Tygo Gernandt is weer gelukkig in de liefde, vertelt hij woensdag aan Story. De 48-jarige acteur heeft een relatie met de 24-jarige actrice Dianne van den Eng. “Ik was de afgelopen zes jaar eigenlijk een beetje klaar met vrouwen. Tot ik Dianne tegenkwam, die ongelooflijk sterk in haar schoenen staat en zodanig altijd zichzelf is dat ik er alleen maar blij van word”, vertelt de acteur, die samen met Van den Eng verscheen op de rode loper van Bon Bini Holland 3.Van den Eng werkt als model en speelde mee in verschillende reclamespots. Ook acteerde ze in de serie Jonge Garde en de films Fissa en Renesse. Dat zij 24 jaar jonger is dan Gernandt ervaart de acteur niet als een probleem. “Ik val op een persoon, niet op iemands leeftijd.”Eerder had Gernandt relaties met actrices Eva van de Wijdeven en Anna Drijver. , NUshop , NUshop

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here