NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Films en series Muziek Media Boek en cultuur Koningshuis , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Oorlog in Oekraïne Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Video Podcast Weer Economie Klimaat Wonen Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Arnhem Breda Den Bosch Den Haag Ede Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Nijmegen Rotterdam Tilburg Utrecht Zeeland Zwolle Over NU.nl NUfolder NUshop Tickets , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Dinsdag 28 juni 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , Waylon over relatie met Bibi Breijman: 'Gaan we met elkaar oplossen' 28 juni 2022 12:41 28-06-22 12:41 Laatste update: 5 uur geleden Update: 5 uur geleden 139 NUjij-reacties reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , Waylon heeft na zijn verklaring op Instagram voor het eerst iets gezegd over zijn gezinssituatie nadat hij heeft toegegeven te zijn vreemdgegaan. Uit het antwoord dat de zanger geeft op een vraag van RTL Boulevard blijkt dat hij en Bibi Breijman geen punt achter hun relatie hebben gezet. “Dat is een privékwestie, dat gaan we met elkaar oplossen”, aldus de zanger.Daarnaast vertelt hij “absoluut met het gezin op vakantie te gaan”. “Scandinavië is het plan voor dit jaar.”Waylon deelde anderhalve week geleden een verklaring waarin hij zijn excuses aanbod aan zijn vriendin Bibi Breijman. Het bericht deelde hij nadat verschillende juicekanalen beweerden dat de zanger was vreemdgegaan tijdens de zwangerschap van de influencer.”Ik kan nu niks zeggen waardoor dit lichter wordt voor Bibi. Het enige wat ik kan zeggen tegen mezelf is dat ik hulp moet zoeken voor de demonen in mijn hoofd”, schrijft de zanger, wiens echte naam Willem Bijkerk is. Hij noemt zijn daden “onvergeeflijk” en verwacht niet dat zijn vriendin hem zomaar vergeeft.Vorige maand werden Waylon en zijn vriendin ouders van hun tweede kind, genaamd Chester. “Daar ben je dan. Er wordt eindeloos van je gehouden kleine man”, schreef de zanger toen bij een foto waarop Breijman het jongetje vasthoudt. Dochter Teddy werd in november 2018 geboren. Uit een eerdere relatie heeft Waylon nog een zoon. , NUshop , NUshop

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here