NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Films en series Muziek Media Boek en cultuur Koningshuis , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Oorlog in Oekraïne Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Video Podcast Weer Economie Klimaat Wonen Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Arnhem Breda Den Bosch Den Haag Ede Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Nijmegen Rotterdam Tilburg Utrecht Zeeland Zwolle Over NU.nl NUfolder NUshop Tickets , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Woensdag 22 juni 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , Achterklap-updates Gerard Joling feliciteert 'Abraham' Jeroen van der Boom 06 juni 2022 09:53 06-06-22 09:53 Laatste update: 34 minuten geleden Update: 34 minuten geleden 474 NUjij-reacties reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , Bekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.een paar seconden geledenWelkom bij de clubJeroen van der Boom is woensdag vijftig jaar geworden en wordt door collega Gerard Joling, die hij overigens regelmatig heeft geïmiteerd, gefeliciteerd. “Welkom bij de fifties”, schrijft de zanger.een paar seconden geledenKnuffelen met hondjesRichard Groenendijk heeft een middag waar de meeste mensen van dromen: de komiek is tussen de puppy’s gaan zitten voor een uitgebreide knuffelsessie. Hoe schattig ze ook zijn, Groenendijk is duidelijk: hij neemt er geen.één uur geledenFrisse trekkerBoerin Annemiek Koekoek, bekend van Boer zoekt Vrouw en Expeditie Robinson, reist woensdag af naar Stroe voor het boerenprotest. Op Instagram laat ze weten dat ze dinsdag nog even haar trekker heeft schoongepoetst.4 uur geledenGezellig bij Humberto Frans Bauer heeft een leuke avond achter de rug: de zanger was te gast bij Humberto om te vertellen over zijn hereniging met liedjesschrijver Emile Hartkamp. Het was geweldig, zegt de zanger.gisteren om 15:17Een steuntje in de rugJett Rebel is zes jaar clean en geeft op Instagram een steun in de rug bij iedereen die ook met verslaving of depressie kampt. “Dit is zo moeilijk, en over gaat het nooit helemaal. Soms vraag ik me af of het allemaal wel de moeite waard was. Maar hier ben ik nog steeds, en gezond.”gisteren om 15:17gisteren om 09:27VerjaardagscompilatiePrins Charles heeft prins William dinsdag gefeliciteerd met zijn veertigste verjaardag. Op sociale media plaatst Charles meerdere foto’s van zichzelf en zijn oudste zoon.”Ik wens de hertog van Cambridge een zeer gelukkige verjaardag!”, schrijft Charles bij de foto’s. Zo deelt de Britse troonopvolger foto’s waarop hij en zijn zoon in een skilift zitten en waarop de twee elkaar omhelzen.Wishing The Duke of Cambridge a very happy 40th birthday! 🎂🎈 AvatarAuteurThe Prince of Wales and The Duchess of CornwallMoment van plaatsen07:34 – 21 juni 2022gisteren om 07:21Sporten met de babyBirgit Schuurman is het park ingegaan voor een dagje sporten. Haar vriend geeft lessen en dus leek het haar een goed idee om daar – met baby – aan mee te doen. Toch is de zangeres eerlijk: sporten zal ze waarschijnlijk nooit echt heerlijk gaan vinden.gisteren om 04:23Koninklijk dinerChantal Janzen heeft een bijzondere avond achter de rug: zij was maandagavond bij het koninklijke diner ter gelegenheid van het bezoek van het Deense kroonprinselijk paar. Met Claes Iversen liep ze naar binnen.maandag om 14:00RevalidatieDonny Roelvink is aan zijn herstel begonnen na het ongeluk van vorige week waarbij hij onder een auto terechtkwam. Omdat de realityster kampt met een paar gebroken ribben en een klaplong, kan hij nog niet naar de sportschool. Wandelingen maken mag hij wel van de fysiotherapeut, vertelt hij in zijn Instagram Stories. Roelvink besloot om met zijn moeder het Amsterdamse Bos in te trekken, waar hij 5 kilometer met haar wandelde.maandag om 12:22Dubbel gevoelHet is de laatste week dat Frank van der Lende en Eva Koreman samen de middagshow presenteren op NPO 3FM. Van der Lende gaat de week in met gemengde gevoelens, deelt hij op Instagram. “Wat een avonturen hebben we beleefd.”maandag om 12:22maandag om 10:14Mooi EuropaLeco van Zadelhoff is in Italië en is onder de indruk van hoeveel moois Europa te bieden heeft. “En ja, Nederland is fantastisch, maar wat lig je in een mooi continent”, schrijft de visagist.maandag om 07:08Trotse CarloCarlo Boszhard is blij: vanavond debuteert het door hem bedachte programma Make Up Your Mind op de Duitse televisie. De show waarin bekende Nederlanders leren hoe het is om als dragqueen door het leven te gaan, heet daar: Viva la Diva: Wer ist die Queen?, maar is verder hetzelfde idee.maandag om 04:42Eerste VaderdagNick Jonas heeft voor het eerst Vaderdag mogen vieren en voor de gelegenheid kregen hij en zijn dochter Malti Marie matchende schoenen.maandag om 04:40Een nieuwe fotoOok Travis Scott vierde Vaderdag en daarom plaatste zijn partner Kylie Jenner een foto van de rapper en hun twee kinderen. Daarmee geeft ze voor de eerste keer in tijden ook weer wat weg van haar zoon, want die hebben we nog amper op sociale media gezien. De nieuwe naam van het jongetje is nog altijd niet bekend.maandag om 04:38De beste papaMaxime Meiland zette op Vaderdag haar partner Leroy in het zonnetje. Hij is volgens de realityster de beste vader die Vivé en Claire kunnen wensen.maandag om 04:38Terug omhoog , NUshop , NUshop

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here