NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Films en series Muziek Media Boek en cultuur Koningshuis , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Oorlog in Oekraïne Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Video Podcast Weer Economie Klimaat Wonen Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Arnhem Breda Den Bosch Den Haag Ede Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Nijmegen Rotterdam Tilburg Utrecht Zeeland Zwolle Over NU.nl NUfolder NUshop Tickets , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Maandag 13 juni 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , Acteur Kevin Spacey donderdag voor de Britse rechter in aanrandingszaak 13 juni 2022 18:20 13-06-22 18:20 Laatste update: 4 uur geleden Update: 4 uur geleden 20 NUjij-reacties reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , Acteur Kevin Spacey verschijnt donderdag voor de Britse rechtbank om zich te verantwoorden wegens vier aanklachten van seksueel wangedrag. Dat heeft de Londense politie maandag bekendgemaakt. De 62-jarige Spacey wordt onder meer beschuldigd van “zonder toestemming aanzetten” tot penetratie. Het gaat om incidenten tussen maart 2005 en april 2013, die deels zouden hebben plaatsgevonden in de Londense wijk waar theater The Old Vic is gevestigd. Daar was Spacey destijds artistiek directeur.De acteur verklaarde eind mei al dat hij van plan was naar het Verenigd Koninkrijk te komen voor de behandeling van de zaken. Spacey is ervan overtuigd dat hij zijn onschuld kan aantonen.De tweevoudig Oscarwinnaar werd in 2017 door meerdere mannen beschuldigd van seksueel grensoverschrijdend gedrag. Dat zorgde ervoor dat de acteur kort daarna moest vertrekken uit de populaire Netflix-serie House of Cards, waarin hij president Frank Underwood speelde. Meerdere zaken werden geschikt en geseponeerd, maar er bleef wel een onderzoek naar de acteur lopen. , NUshop , NUshop

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here