NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Films en series Muziek Media Boek en cultuur Koningshuis , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Oorlog in Oekraïne Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Video Podcast Weer Economie Klimaat Wonen Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Arnhem Breda Den Bosch Den Haag Ede Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Nijmegen Rotterdam Tilburg Utrecht Zeeland Zwolle Over NU.nl NUfolder NUshop Tickets , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Donderdag 02 juni 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , Marieke Elsinga in verwachting van eerste kind 02 juni 2022 08:57 02-06-22 08:57 Laatste update: een uur geleden Update: een uur geleden 249 NUjij-reacties reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , Marieke Elsinga is in verwachting van haar eerste kind. De 35-jarige presentatrice en radio-dj maakte het nieuws donderdag bekend in haar ochtendshow op Qmusic. “Het gaat goed met me en ik ben zo blij dat het nu is verteld. Ik ben al een eindje op weg, dus het werd ook wel tijd. Je begint het nu best wel te zien”, aldus de radio-dj. Ze vertelde dat zij en haar partner Sander “dolgelukkig” zijn. Wanneer Elsinga precies is uitgerekend en wat het geslacht van de baby is, heeft ze nog niet bekendgemaakt.”Het is een heel gek idee dat er iets in je buik groeit en je lichaam verandert. Het is een wonder. Als het in je eigen buik gebeurt, is het zo bijzonder. Ik kan aan de ene kant niet wachten tot het kindje er is, maar ben ook blij dat het nog even duurt, want het is de grootste verandering in je leven.”Elsinga benadrukte dat haar zwangerschap niet de reden was van haar wekenlange afwezigheid op de radio. “Ik was heel erg toe aan mentale rust. Onbewust heeft mijn zwangerschap me misschien wel een duwtje gegeven, waardoor ik stopte met over mijn grenzen heen te gaan en ik voor mezelf kies.” 45Marieke Elsinga kondigt zwangerschap live op de radio aan Deze inhoud kan helaas niet worden getoondWij hebben geen toestemming voor de benodigde cookies. Aanvaard de cookies om deze inhoud te bekijken.Wijzig cookie-instellingen , NUshop , NUshop

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here