NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Films en series Muziek Media Boek en cultuur Koningshuis , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Oorlog in Oekraïne Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Video Podcast Weer Economie Klimaat Wonen Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Arnhem Breda Den Bosch Den Haag Ede Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Nijmegen Rotterdam Tilburg Utrecht Zeeland Zwolle Over NU.nl NUfolder NUshop Tickets , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Donderdag 02 juni 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , Achterklap-updates Jan de Hoop krijgt een lintje 16 mei 2022 07:19 16-05-22 07:19 Laatste update: een uur geleden Update: een uur geleden 2 NUjij-reacties reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , Bekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.over 11 uurVoor het laatstJan de Hoop heeft vanochtend na 33 jaar afscheid genomen van het RTL Ontbijtnieuws en dat was een emotioneel moment. De presentator werd verrast met een compilatie van bijzondere momenten, een applaus en een bloemetje, Daarnaast kreeg hij nog een heel bijzondere verrassing: hij werd benoemd tot ridder in de Orde van Oranje-Nassau.Daar ga ik dan voor het laatst AvatarAuteurJan de HoopMoment van plaatsen04:26 – 2 juni 2022over 7 uurOp vakantieCamila Cabello is er even tussenuit. De 25-jarige zangeres viert vakantie in Italië en geniet van het uitzicht vanaf het water.11 uur geledenEen nieuw beginPatty Brard gaat na tien jaar verhuizen: de presentatrice en haar echtgenoot gaan op zoek naar een gelijkvloerse woning en dus vertrekken ze uit hun huis aan de Amstel. Brard schrijft dat ze het best wel moeilijk vindt.11 uur geleden14 uur geledenOp bezoek bij BidenDe leden van de Zuid-Koreaanse K-popgroep BTS zijn op bezoek bij de Amerikaanse president Joe Biden om te praten over anti-Aziatisch racisme in de Verenigde Staten.17 uur geledenBijna afscheidJan de Hoop presenteert vandaag zijn één-na-laatste uitzending van het Ontbijtnieuws en dat is best even spannend. De 67-jarige nieuwslezer neemt morgen afscheid, want hij gaat met pensioen.gisteren om 11:56Een huis voor FerryFerry Doedens heeft vandaag een huis gekocht. De acteur deelt op Instagram dat hij een woning heeft gevonden in het Amsterdamse stadsdeel Oost en bedankt zijn fans.gisteren om 07:18Niet oud genoegJanny van der Heijden heeft een opmerkelijke ochtend: haar hond Naan mag geen eigen Instagram-account omdat de teckel nog geen dertien jaar oud is. Het Heel Holland Bakt-jurylid vindt dat onzin.gisteren om 04:18Geen slaapDrake waarschuwt mensen op Instagram dat plannen maken met hem heel lastig is. De rapper weet namelijk niet wanneer hij gaat slapen.gisteren om 04:18maandag om 15:38Blauwe luchtDaphne Deckers deelt een foto samen met haar man Richard Krajicek vanuit Marbella. Ze is in Spanje om te schrijven, maar viert ook vakantie op het strand. “Ik zie een blauwe lucht en witte wolken”, schrijft de presentatrice op Instagram.maandag om 08:07Meer rimpelsLucy Woesthoff staat er maandag bij stil dat ze dertien jaar geleden met Dinand Woesthoff in het huwelijksbootje stapte. “We zijn inmiddels twee kinderen, veel gelach, uitdagingen, geluk en wat rimpels verder”, schrijft ze bij enkele foto’s van hun grote dag.maandag om 04:33Beste date ooitKim Kardashian heeft vanavond haar beste date ooit gehad: ze was op pad met dochter North. De twee hebben samen gegeten en gedanst.maandag om 04:31Trotse moederCatherine Zeta-Jones deelt op Instagram een foto met haar zoon Dylan. De 21-jarige zoon van Zeta-Jones en Michael Douglas heeft zijn diploma gehaald en het bekende koppel is maar wat trots.maandag om 04:29Even verstoppenLeuk hoor, kinderen. Maar soms wil je even een moment voor jezelf. Jim Bakkum dacht dat de beste manier was om zijn ontbijt op de grond in de keuken te nuttigen. Zo hoopte de zanger even vrij te krijgen van zijn drie kinderen.maandag om 04:29Terug omhoog , NUshop , NUshop

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here