NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Games Reviews , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Oorlog in Oekraïne Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Video Podcast Weer Economie Klimaat Wonen Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Arnhem Breda Den Bosch Den Haag Ede Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Nijmegen Rotterdam Tilburg Utrecht Zeeland Zwolle Over NU.nl NUfolder NUshop Tickets , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Maandag 30 mei 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , Google Drive laat gebruikers bestanden knippen en plakken met sneltoetsen 27 mei 2022 13:43 27-05-22 13:43 Laatste update: 2 dagen, 13 uur geleden Update: 2 dagen, 13 uur geleden 5 NUjij-reacties reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , Google Drive-gebruikers kunnen voortaan bestanden knippen en plakken met hun toetsenbord in de Chrome-webbrowser. Hierdoor kunnen bestanden sneller worden verplaatst naar andere locaties in Drive, meldt Google in een blog. Eerst was het knippen en plakken van bestanden in Drive alleen mogelijk met de muis. Je kunt ook bestanden met de muis naar de gewenste locatie slepen.Google schrijft dat je voor de webversie van Drive dezelfde sneltoetscombinaties kunt gebruiken als voor Windows en Mac. “U kunt nu de sneltoetsen ctrl+C (of cmd+C voor Mac), ctrl+X en ctrl+V gebruiken om Google Drive-bestanden te kopiëren, te knippen en te plakken in uw Chrome-browser”, schrijft het bedrijf. De functie laat de gebruiker ook links naar bestanden in Google Documenten-bestand plaatsen.De functie wordt gefaseerd uitgerold, dus is nog niet voor iedere gebruiker beschikbaar. De uitrol van de update is donderdag van start gegaan en kan een week duren. Of de functie uiteindelijk ook beschikbaar wordt gemaakt voor de webversie van Google Drive in andere browsers, zoals Firefox en Safari, is niet bekend. , Bekijk de beste apps van de week

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here