NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Films en series Muziek Media Boek en cultuur Koningshuis , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Oorlog in Oekra├»ne Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Video Podcast Weer Economie Klimaat Wonen Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Arnhem Breda Den Bosch Den Haag Ede Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Nijmegen Rotterdam Tilburg Utrecht Zeeland Zwolle Over NU.nl NUfolder NUshop Tickets , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Vrijdag 20 mei 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , Belager Dave Chappelle aangeklaagd voor het neersteken van zijn huisgenoot 20 mei 2022 08:21 20-05-22 08:21 Laatste update: een uur geleden Update: een uur geleden 0 NUjij-reacties reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , De man die komiek Dave Chappelle tackelde op het podium van comedyfestival Netflix is a Joke, is donderdag in een andere zaak aangeklaagd voor poging tot moord. Isaiah Lee zou in december een kamergenoot in een opvanghuis hebben neergestoken. Volgens het openbaar ministerie in Los Angeles herkende het slachtoffer van de steekpartij de 23-jarige Lee op beelden die vrijkwamen na het incident met Chapelle in de Hollywood Bowl op 3 mei.Chappelle trad toen op in het buitenluchttheater als onderdeel van de Netflix is a Joke-comedyreeks. Tijdens zijn set kwam Lee het podium op en tackelde hij de comedian. Lee had een nepwapen op zak, waarin een mes was verstopt. Verschillende securitymedewerkers en Chappelles collega Jamie Foxx overmeesterden Lee, die daarbij zijn arm brak. Chappelle raakte niet gewond.Lee is na dat incident aangeklaagd voor vier zaken; onrechtmatig fysiek contact, wapenbezit met de intentie om een misdrijf te plegen, ongeautoriseerde toegang tot een podium tijdens een optreden en het verstoren van een show of optreden.Het motief van Lee is nog altijd niet duidelijk. Zijn oudere broer Aaron tast ook in het duister. “Voor zover ik weet, heeft Isaiah niks tegen Dave Chappelle. Ik weet wel dat hij veel transgender vrienden heeft, dus misschien heeft dat hem aangespoord. Hij heeft wel een verleden met mentale problemen, maar dat heeft nog nooit tot zulke uitbarstingen geleid.”Chappelle maakte in zijn laatste Netflix-special een aantal opmerkingen over de transgendergemeenschap, die voor de nodige commotie zorgden. 35Man valt comedian Dave Chappelle aan op podium in VS , NUshop , NUshop

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here