NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Games Reviews , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Oorlog in Oekraïne Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Video Podcast Weer Economie Klimaat Wonen Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle Over NU.nl NUfolder NUshop Tickets , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Dinsdag 17 mei 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , Elon Musk denkt dat overname van Twitter mogelijk voor lagere prijs kan 17 mei 2022 07:00 17-05-22 07:00 Laatste update: een uur geleden Update: een uur geleden 47 NUjij-reacties reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , Tesla-topman Elon Musk hoopt Twitter voor een lagere prijs te kunnen overnemen. Hij denkt dat er veel meer spamaccounts actief zijn dan het platform beweert. Musk heeft een overnamebod op Twitter gedaan van 44 miljard dollar (ruim 42 miljard euro). Zijn bod ligt op 54,20 dollar per aandeel van Twitter.Musk verklaarde maandag op een tech-evenement in Miami dat een overname van Twitter nog steeds haalbaar is, maar dan wel wel tegen een lagere prijs. Een officieel document van Twitter liet eerder deze maand zien dat minder dan 5 procent van de dagelijkse gebruikers uit spamaccounts bestaat. Het aantal actieve gebruikers is belangrijk voor de potentiële winstgevendheid, omdat spamaccounts niet reageren op advertenties.Musk vertrouwt de cijfers van het bedrijf echter niet. Hij zei in Miami dat minstens 20 procent van de gebruikers op Twitter uit spamaccounts bestaat. Hij hoopt het platform daarom voor een lagere prijs te kunnen kopen. , Bekijk de beste apps van de week

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here