NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Oorlog in Oekraïne Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Video Podcast Weer Economie Klimaat Wonen Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle Over NU.nl NUfolder NUshop Tickets , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Maandag 16 mei 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , Achterklap-updates Eva Koreman rent door 'lijm' heen 16 mei 2022 07:19 16-05-22 07:19 Laatste update: 7 uur geleden Update: 7 uur geleden 2 NUjij-reacties reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , Bekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.een paar seconden geledenDoor ‘lijm’ rennenEva Koreman is begonnen met hardlopen en vraagt haar volgers om tips. “Me verplaatst met behulp van mijn benen met als doel conditie op te bouwen in plaats van het terras bereiken. Het eerste gedeelte voelde alsof ik door lijm aan het rennen was, maar daarna ging het wel. Nu nog twee keer doen deze week.”één uur geleden38 lentesSimon Keizer viert maandag zijn 38e verjaardag. Ter gelegenheid hiervan poseert hij met een slinger op Instagram. “Jarig. Maar dat zag je vast al”, schrijft de zanger.één uur geleden5 uur geledenTrots op haar zusYolanthe Cabau zet haar jarige zus Xelly vandaag in het zonnetje. “Gefeliciteerd XellyBelly, ik ben zo trots op jou. Je bent lief, mooi, grappig, puur en zo liefdevol. Hou zo abnormaal veel van jou”, schrijft de actrice op Instagram.Terug omhoog , NUshop , NUshop

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here