NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Oorlog in Oekraïne Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Video Podcast Weer Economie Klimaat Wonen Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle Over NU.nl NUfolder NUshop Tickets , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Zondag 15 mei 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , Koningin Elizabeth voor het eerst sinds maart in het openbaar verschenen 13 mei 2022 13:17 13-05-22 13:17 Laatste update: 1 dag, 6 uur geleden Update: 1 dag, 6 uur geleden 66 NUjij-reacties reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , De Britse koningin Elizabeth is voor het eerst in lange tijd weer in het openbaar verschenen. De 96-jarige vorstin was vrijdagmiddag aanwezig bij de Royal Windsor Horse Show, waar enkele van haar paarden in actie kwamen. De koningin arriveerde in een Range Rover op het terrein. De koningin leek in een best humeur en werd breed lachend gefotografeerd terwijl zij vanuit de passagiersstoel met een aantal aanwezigen sprak.De een-na-laatste keer dat Elizabeth in het openbaar verscheen, was eind maart bij de herdenkingsdienst voor haar man prins Philip. Tot vlak voor het begin van de dienst was het nog onduidelijk of Elizabeth erbij aanwezig zou zijn.De vorstin verschijnt vanwege haar gezondheid niet vaak meer in het openbaar. Ze kampt met onder meer mobiliteitsproblemen, waardoor ze bijvoorbeeld de opening van het Britse parlementaire jaar moest missen. Zij werd toen vervangen door haar zoon prins Charles. HM Queen Elizabeth II makes her first appearance at The Royal Windsor Horse Show, with Penny Knatchbull. #Royals #PlatinumJubilee #TheQueen #rwhs AvatarAuteurmarkacuthbertMoment van plaatsen11:07 – 13 mei 2022 126Prins Charles viel in voor Elizabeth: waarom doet ze geen troonsafstand? , NUshop , NUshop

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here