NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Oorlog in Oekraïne Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Video Podcast Weer Economie Klimaat Wonen Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle Over NU.nl NUfolder NUshop Tickets , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Zaterdag 14 mei 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , Marc Anthony verloofd met dertig jaar jongere vriendin Nadia Ferreira 13 mei 2022 16:02 13-05-22 16:02 Laatste update: 14 uur geleden Update: 14 uur geleden 82 NUjij-reacties reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , Marc Anthony (53) gaat trouwen met zijn 23-jarige vriendin Nadia Ferreira. Op Instagram maakte Ferreira vrijdag haar verloving met de Amerikaanse zanger bekend. Er gingen al geruchten over een mogelijk huwelijk nadat het Paraguayaanse model was gezien met een diamanten ring aan haar linkerhand. Op Instagram deelt ze vrijdag een foto waarop ze haar hand en die van Antony laat zien met de ring. “Verlovingsfeest!”, schrijft ze erbij. Het koppel werd in maart voor het eerst samen gezien in Mexico-Stad.Anthony was eerder onder meer getrouwd met Jennifer Lopez, met wie hij twee kinderen heeft. In 2014 scheidden zij na een huwelijk van tien jaar. Ook was hij drie jaar getrouwd met het Venezolaanse model Shannon De Lima. , NUshop , NUshop

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here