NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Oorlog in Oekraïne Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Video Podcast Weer Economie Klimaat Wonen Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle Over NU.nl NUfolder NUshop Tickets , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Zaterdag 14 mei 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , Harry Mens heeft een nieuwe relatie: 'Gaat uitstekend' 13 mei 2022 16:41 13-05-22 16:41 48 NUjij-reacties reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , Harry Mens is weer gelukkig in de liefde. In het BNR-radioprogramma The Friday Move van Wilfred Genee vertelt de 75-jarige Business Class-presentator dat hij ongeveer tien weken een relatie heeft. “Gaat uitstekend. Maar daar wou ik weinig over zeggen, het is nog pril, een week of tien”, zei Mens in de uitzending. “Ik ben heel blij.” Wie de nieuwe vriendin van Mens is, blijft nog even geheim. Wel vertelt hij dat ze al drie kinderen heeft. Zelf is Mens vader van vijf dochters.Eerder ging het gesprek tussen Genee, Mens en advocaat Sébas Diekstra over sterilisatie. “Stel je voor dat er iets gebeurt en je krijgt een nieuwe vrouw en je wilt een kind”, zei de 75-jarige Mens daarover. De televisiepresentator denkt er dan voorlopig ook nog niet aan om zich te steriliseren, zo vertelde hij.Eerder was de ondernemer getrouwd met Suze, met wie hij twee kinderen kreeg. In 2001 bleek dat Mens er een tweede gezin op na hield: met Mouna had hij ook twee dochters. In 2015 bleek er nog een vijfde dochter te zijn, die kreeg hij met de Bulgaarse Diana. , NUshop , NUshop

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here