NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Games Reviews , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Oorlog in Oekraïne Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Video Podcast Weer Economie Klimaat Wonen Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle Over NU.nl NUfolder NUshop Tickets , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Vrijdag 13 mei 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , Remake van ruimtehorrorgame Dead Space verschijnt in januari 2023 13 mei 2022 09:57 13-05-22 09:57 Laatste update: 2 uur geleden Update: 2 uur geleden 23 NUjij-reacties reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , De remake Dead Space komt op 27 januari 2023 uit, heeft uitgever EA bekendgemaakt via Twitter. De ruimtehorrorgame is te spelen op de pc, PlayStation 5 en de Xbox Series X en S. De originele Dead Space kwam in 2008 op de markt. Het spel speelt zich af op een ruimteschip dat is overgenomen door vijandige aliens. Als speler moet je je schip repareren en je partner vinden. Dat doe je door niet alleen de aliens maar ook de schrikmomenten te overleven.Voor de remake zijn levels helemaal opnieuw opgebouwd. Ook de grafische stijl, zoals de belichting, is verbeterd zodat het spel zich kan meten met moderne games.De remake van Dead Space werd vorig jaar aangekondigd. Het spel wordt gemaakt door EA Motive, de studio die eerder verantwoordelijk was voor onder meer Star Wars: Squadrons.Er zijn in het verleden drie Dead Space-games gemaakt. Het is niet bekend of de twee vervolgdelen van Dead Space ook opnieuw worden ontwikkeld. , Bekijk de beste apps van de week

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here