NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Oorlog in Oekraïne Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Video Podcast Weer Economie Klimaat Wonen Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle Over NU.nl NUfolder NUshop Tickets , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Vrijdag 13 mei 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , Kelly Osbourne in verwachting van eerste kind 12 mei 2022 21:17 12-05-22 21:17 Laatste update: 10 uur geleden Update: 10 uur geleden 3 NUjij-reacties reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , Kelly Osbourne is in verwachting van haar eerste kind. Dat laat de televisiepersoonlijkheid donderdag op Instagram weten. De 37-jarige Osbourne deelt twee foto’s waarop ze haar echo vasthoudt.”Ik weet dat ik de afgelopen maanden erg stil ben geweest en ik wilde met jullie delen waarom… Ik ben dolblij dat ik kan aankondigen dat ik mama word”, schrijft ze. “Het woord gelukkig dekt de lading niet. Ik ben extatisch.”Osbourne maakte in januari bekend een relatie te hebben met Slipknot-dj Sid Wilson. , NUshop , NUshop

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here