NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Oorlog in Oekraïne Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Video Podcast Weer Economie Klimaat Wonen Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle Over NU.nl NUfolder NUshop Tickets , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Vrijdag 13 mei 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , Guus Meeuwis en Manon Meijers plannen uitgesteld huwelijk in juli 12 mei 2022 15:17 12-05-22 15:17 Laatste update: 17 uur geleden Update: 17 uur geleden 25 NUjij-reacties reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , Guus Meeuwis en Manon Meijers hebben eindelijk een trouwdatum geprikt. Het koppel treedt in juli in het huwelijk, vertelt de Brabantse zanger volgens RTL Boulevard in zijn programma Glory Days. Het was de bedoeling dat de bruiloft eerder zou plaatsvinden, maar de coronapandemie gooide roet in het eten. De zanger vroeg zijn vriendin al in 2019 ten huwelijk. De twee zouden elkaar in 2020 het jawoord geven, maar vanwege de coronamaatregelen besloten ze het feest uit te stellen.”Zolang we het feest dat we voor ogen hadden niet kunnen vieren, houden we de plannen nog even bij ons”, aldus Meeuwis in 2020 over het uitstellen van de trouwerij. Destijds leek het erop dat de bruiloft in de zomer van 2021 wel mogelijk zou zijn, maar ze besloten het feest weer uit te stellen..De bruiloft vindt nu dus in juli plaats. Meeuwis en Meijers ontmoetten elkaar in 2007 toen de styliste zijn kleding voor zijn concertreeks verzorgde. In 2016, toen Meeuwis scheidde van zijn ex Valérie, kregen ze een relatie. , NUshop , NUshop

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here