NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Oorlog in Oekraïne Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Video Podcast Weer Economie Klimaat Wonen Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle Over NU.nl NUfolder NUshop Tickets , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Donderdag 12 mei 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , Paris Hilton naar Witte Huis om strengere wetgeving kostscholen te bespreken 12 mei 2022 06:53 12-05-22 06:53 Laatste update: 3 uur geleden Update: 3 uur geleden 27 NUjij-reacties reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , Paris Hilton heeft woensdag in het Witte Huis met verschillende medewerkers gesproken over strengere wetgeving voor internaten. Eerder op de dag maakte de hotelerfgename bekend dat ze als tiener niet alleen mentaal en fysiek, maar ook seksueel misbruikt is op een kostschool in de Amerikaanse staat Utah. In een ingezonden stuk in USA Today vertelt Hilton, die op haar zestiende naar het internaat werd gestuurd en daar bijna twee jaar verbleef, dat meisjes op deze Provo Canyon School soms midden in de nacht uit hun bed werden gehaald voor intieme onderzoeken.”Als we daar vragen over stelden of ertegen protesteerden, zeiden ze dat we het hadden gedroomd. Ze verzochten ons dringend op te houden met dingen verzinnen. Maar als ik nu als volwassen vrouw terugkijk op wat er is gebeurd, dan kan ik zien wat die ‘onderzoeken’ echt waren: seksueel misbruik van kinderen.”Hilton bracht in 2020 de documentaire This is Paris uit, waarin ze voor het eerst vertelde over haar ervaringen op de kostschool voor moeilijk opvoedbare kinderen. Ze zegt daar mensonterend te zijn behandeld. Ze zou er geslagen en opgesloten zijn en werd er gedwongen medicijnen te slikken, waardoor ze zich verdoofd voelde.Sinds de verschijning van de documentaire hebben meer oud-leerlingen zich gemeld met soortgelijke ervaringen. , NUshop , NUshop

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here