NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Games Reviews , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Oorlog in Oekraïne Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Video Podcast Weer Economie Klimaat Wonen Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle Over NU.nl NUfolder NUshop Tickets , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Woensdag 11 mei 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , Toekomstig Twitter-eigenaar Elon Musk wil ban van Donald Trump terugdraaien 10 mei 2022 21:07 10-05-22 21:07 Laatste update: 3 uur geleden Update: 3 uur geleden 216 NUjij-reacties reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , Tesla-topman Elon Musk wil de verbanning van Donald Trump van Twitter ongedaan maken. Musk, die het socialemediabedrijf overneemt, noemt de maatregel tegen de voormalige Amerikaanse president een fout. “Ik denk dat het moreel gezien een slechte beslissing was”, aldus Musk dinsdag in een virtuele toespraak op een evenement over de toekomst van de auto. De baas van Tesla zei dat het vertrouwen in het socialemediabedrijf wordt ondermijnd als mensen blijvend van Twitter worden geweerd.Trump werd van Twitter verbannen, nadat hij na de bestorming van het Capitool in Washington op 6 januari vorig jaar werd beschuldigd van opruiing. Facebook legde hem een ban tot minstens 2023 op. Trump probeerde tevergeefs via een rechter zijn Twitter-account terug te krijgen.De voormalige president startte afgelopen februari zijn eigen sociale netwerk: Truth Social. Eind april liet hij weten niet terug te keren op Twitter, zelfs niet als hij zijn account terugkrijgt als gevolg van de overname door Musk.De CEO van Tesla kocht Twitter in april voor zo’n 44 miljard dollar (zo’n 41,7 miljard euro). De overname moet nog worden goedgekeurd. Zie ook: Zo manen techbedrijven Trump online tot stilte , Zie ook: Zo manen techbedrijven Trump online tot stilte , Bekijk de beste apps van de week

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here