NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Oorlog in Oekraïne Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Video Podcast Weer Economie Klimaat Wonen Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle Over NU.nl NUfolder NUshop Tickets , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Woensdag 11 mei 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , Tess Wester en Mart Lieder verwachten eerste kind 11 mei 2022 13:59 11-05-22 13:59 Laatste update: 7 minuten geleden Update: 7 minuten geleden 1 NUjij-reactie reactie Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , Handbalster Tess Wester en haar man Mart Lieder verwachten hun eerste kind. Het stel heeft het nieuws woensdag bekendgemaakt via Instagram. “Je kunt het nog niet zien, maar binnenkort zijn we met z’n drieën”, schrijven Wester en Lieder bij een foto waarop ze een speen en babysokjes vasthouden.De handbalster van CSM Bucuresti en de voetballer van FC Emmen zijn sinds 2017 een stel. Ze trouwden begin vorig jaar met elkaar. Het stel maakt op Instagram bekend binnenkort ouders te worden. (Foto: Instagram Tess Wester) Het stel maakt op Instagram bekend binnenkort ouders te worden. (Foto: Instagram Tess Wester) , Het stel maakt op Instagram bekend binnenkort ouders te worden. (Foto: Instagram Tess Wester) , NUshop , NUshop

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here