NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Games Reviews , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Oorlog in Oekraïne Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Video Podcast Weer Economie Klimaat Wonen Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle Over NU.nl NUfolder NUshop Tickets , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Donderdag 12 mei 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , Rabobank-klanten kunnen in de toekomst met Google Pay betalen 11 mei 2022 15:46 11-05-22 15:46 Laatste update: 8 uur geleden Update: 8 uur geleden 94 NUjij-reacties reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , Rabobank gaat klanten in de toekomst de mogelijkheid geven om via de app van de bank met Google Pay te betalen, meldt Androidworld woensdag. Google Pay is te gebruiken met een Android-telefoon, waarmee vervolgens contactloos afgerekend kan worden in winkels.Volgens Androidworld stopt Rabobank op termijn met zijn huidige Wallet voor contactloze betalingen. Google Pay komt hiervoor in de plaats. Wanneer de functie precies wordt geïntroduceerd, is nog onduidelijk.bunq, N26 en Revolut waren in november 2020 de eerste banken die Google Pay aanboden in Nederland. Via die online banken kon het systeem al gebruikt worden in alle winkels die betalingen met Mastercard en Visa accepteerden. Vorig jaar volgde ABN AMRO en inmiddels is de eigen betaalapp van Google ook beschikbaar. , Bekijk de beste apps van de week

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here