NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Oorlog in Oekraïne Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Video Podcast Weer Economie Klimaat Wonen Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle Over NU.nl NUfolder NUshop Tickets , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Woensdag 11 mei 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , Man die Dave Chappelle aanviel tijdens optreden blijft langer vastzitten 11 mei 2022 06:26 11-05-22 06:26 Laatste update: 5 uur geleden Update: 5 uur geleden 17 NUjij-reacties reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , De 23-jarige man die Dave Chappelle vorige week aanviel op het podium van de Hollywood Bowl in Los Angeles komt niet vrij. Isaiah Lee had een rechter gevraagd zijn borgsom van 30.000 dollar (zo’n 28.500 euro) te verlagen, maar dat verzoek werd dinsdag afgewezen. Chappelle trad op 3 mei op in het openluchttheater als onderdeel van de Netflix is a Joke-comedyreeks. Tijdens zijn set kwam Lee het podium op en tackelde hij de comedian. Lee had een nepwapen op zak waarin een mes was verstopt. Verschillende beveiligingsmedewerkers en collega Jamie Foxx overmeesterden Lee, die daarbij zijn arm brak. Chappelle raakte niet gewond.Lee is aangeklaagd voor vier zaken: het plegen van geweld, het bezit van een wapen met de intentie om een misdrijf te plegen, ongeautoriseerde toegang tot een podium tijdens een optreden en het plegen van een daad die voor vertraging tijdens de show zorgt en de performer onderbreekt tijdens zijn act.Als Lee op alle vier de punten wordt veroordeeld, kan hij in totaal achttien maanden celstraf krijgen, maar Amerikaanse media vermoeden dat hij veel korter zal vastzitten of een gevangenisstraf zelfs zal ontlopen. Chappelle liet afgelopen weekend weten teleurgesteld te zijn omdat Lee niet van ernstigere strafbare feiten wordt beschuldigd.Lee, die heeft verklaard onschuldig te zijn, moet op 20 mei opnieuw voorkomen. 35Man valt comedian Dave Chappelle aan op podium in VS , NUshop , NUshop

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here