NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Oorlog in Oekraïne Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Video Podcast Weer Economie Klimaat Wonen Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle Over NU.nl NUfolder NUshop Tickets , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Dinsdag 10 mei 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , Achterklap-updates Barbara Sloesen danst door het leven dankzij jarige vriend 11 april 2022 09:57 11-04-22 09:57 Laatste update: 2 uur geleden Update: 2 uur geleden 14 NUjij-reacties reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , 2 uur geledenLiefdesodeJoost, de vriend van Barbara Sloesen, is dinsdag dertig geworden. De actrice brengt op Instagram een ode aan hem. “Met jou kan ik de hele wereld aan. Jij laat mij lachen, laat mij stralen, laat mij dansen door het leven. Ik weet dat je dansen haat, maar jij danst het liefste van iedereen.”10 uur geledenFeestenMax Verstappen heeft zijn overwinning in de Grand Prix van Miami zondag tot in de vroege uurtjes gevierd in nachtclub E11even in de Amerikaanse stad. Dat deed hij samen met zijn goede vriend Martin Garrix, die de Formule 1-coureur wanneer het maar kan komt aanmoedigen bij zijn races. “Brothers”, schrijft Verstappen bij een foto van de twee op Instagram.gisteren om 15:02AfscheidHet is een verdrietige tijd voor Britt Dekker. De presentatrice heeft afscheid moeten nemen van een tweejarig paard waarvoor ze zorgde. “Helaas is hij sinds woensdag niet meer opgestaan en werd zijn situatie slechter. Zijn zenuwstelsel blijkt dusdanig beschadigd te zijn dat hij nooit meer normaal zou kunnen lopen”, vertelt ze op Instagram.”Het liefste zoek je net zo lang door tot je je laatste euro verspild hebt als dat nodig zou zijn voor een herstel en een leuk paardenleven voor hem. Alleen dit zou nooit meer mogelijk zijn, dus in het belang van Patton hebben we hem zojuist moeten laten gaan”, aldus de presentatrice.gisteren om 10:47Festival gepaktKim Feenstra heeft zichzelf zondag op een uitje getrakteerd. Het model besloot op de valreep met haar broer naar het festival Music On te gaan. “Het was namelijk ook mijn Moederdag! Het feestje was fucking hot. En mien breur ook”, schrijft Feenstra.gisteren om 07:18Veertien jaarFrans Bauer viert vandaag dat hij veertien jaar getrouwd is met Mariska en deelt een romantische huwelijksfoto. Mariska doet hetzelfde en schrijft bij de foto: “Jij en ik.”gisteren om 04:25VerrassingRuud de Wild werd zondagavond verrast door zijn vrienden en vriendin Olcay Gulsen. Een “verrassingsverjaardagsfeestavonddiner”, zoals hij het zelf noemt. De radio-dj is in april jarig, maar de stralende zondag in mei was een perfecte dag om zijn 53e verjaardag alsnog te vieren.gisteren om 04:25Terug omhoog , NUshop , NUshop

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here