NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Oorlog in Oekraïne Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Video Podcast Weer Economie Klimaat Wonen Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle Over NU.nl NUfolder NUshop Tickets , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Maandag 09 mei 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , Nick Cave verliest voor de tweede keer een zoon 09 mei 2022 18:00 09-05-22 18:00 Laatste update: 2 uur geleden Update: 2 uur geleden 28 NUjij-reacties reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , Jethro Lazenby, de zoon van zanger Nick Cave, is op 31-jarige leeftijd overleden. Cave, die zeven jaar geleden ook al een zoon verloor, maakt het nieuws bekend in een verklaring. “Met groot verdriet moet ik jullie vertellen dat mijn zoon Jethro is overleden. We zouden het heel erg waarderen als we met de familie wat privacy krijgen in deze moeilijke tijd”, laat de Australische zanger weten in een korte verklaring. Een doodsoorzaak noemt hij niet.Australische media melden dat de zoon van Cave, die werkzaam was als model, enkele dagen geleden uit de gevangenis kwam. Hij zat hier vast omdat hij zijn moeder eerder dit jaar zou hebben aangevallen.De 64-jarige Cave, bekend van onder meer de grote hit Into My Arms, is vader van vier kinderen: Luke, Earl, Arthur en Jethro. Arthur, de tweelingbroer van Earl, overleed in 2015 na een val van een rots. De vijftienjarige jongen had vlak daarvoor lsd gebruikt. , NUshop , NUshop

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here