NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Games Reviews , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Oorlog in Oekraïne Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Video Podcast Weer Economie Klimaat Wonen Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle Over NU.nl NUfolder NUshop Tickets , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Zondag 08 mei 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , Minderjarigen mogen geen virtuele cadeaus meer sturen in China 07 mei 2022 12:37 07-05-22 12:37 Laatste update: 14 uur geleden Update: 14 uur geleden 89 NUjij-reacties reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , Minderjarige gebruikers van livestreamplatforms in China mogen niet langer virtuele cadeautjes sturen. Het is een verdere stap van de Chinese autoriteiten in een poging te reguleren wat techgiganten wel en niet mogen doen in China. Het besluit kan gevolgen hebben voor belangrijke techbedrijven als ByteDance, de eigenaar van onder meer de populaire filmpjesapp TikTok. Die verdienen geld aan wat gebruikers doen op hun platforms.Het besluit werd gepubliceerd door meerdere Chinese partijen, waaronder internettoezichthouder Cyberspace Administration of China. Volgens het besluit mogen de platforms ook na 22.00 uur geen livestreams meer aanbieden aan minderjarige gebruikers. China hoopt zo minderjarigen te beschermen, is te lezen.China probeert al langer de digitale uitgaven van minderjarige gebruikers in te perken, maar dat lukte tot dusver niet goed. Zo besloot de overheid eerder de schermtijd van minderjarigen te beperken. Gebruikers konden echter nog wel virtuele cadeautjes of geld sturen naar artiesten die op de platforms optreden. Sommige platforms rekenden een commissie voor het versturen van dit soort zaken.De Chinese internetindustrie wordt beschouwd als de grootste e-commercemarkt ter wereld en heeft grote techbedrijven zoals de webwinkel Alibaba en het internetconcern Tencent voortgebracht. , Bekijk de beste apps van de week

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here