NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Games Reviews , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Oorlog in Oekraïne Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Video Podcast Weer Economie Klimaat Wonen Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle Over NU.nl NUfolder NUshop Tickets , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Zaterdag 07 mei 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , Eerste WhatsApp-gebruikers krijgen emojireacties en grotere groepen 06 mei 2022 09:59 06-05-22 09:59 Laatste update: 20 uur geleden Update: 20 uur geleden 74 NUjij-reacties reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , WhatsApp is begonnen met het uitbrengen van updates, die de komende weken gefaseerd worden toegevoegd voor gebruikers. Het gaat onder meer om de mogelijkheid tot emojireacties en een verdubbeling van groepchats. Groepen kunnen voortaan maximaal 512 mensen bevatten, meldt WhatsApp. Dat is twee keer zoveel als het huidige maximum. De chatdienst meldt dat het vergroten van de groepen een van de meest aangevraagde vernieuwingen is.WhatsApp is ook begonnen met het beschikbaar maken van eerder aangekondigde updates, zoals emojireacties. Daarmee kun je direct een emoji aan een verzonden bericht van iemand anders plakken. Zo reageer je met een plaatje, zonder daarvoor een nieuw bericht te sturen. Dat is met name handig in groepen, omdat chats dan minder snel overspoelen.Verder is het voortaan mogelijk om bestanden van maximaal 2 GB met anderen te delen. Voorheen was de maximumgrootte slechts 100 MB. WhatsApp denkt dat de functie kleine bedrijven en schoolgroepen zal helpen bij het verspreiden van video’s en documenten. Deze inhoud kan helaas niet worden getoondWij hebben geen toestemming voor de benodigde cookies. Aanvaard de cookies om deze inhoud te bekijken.Wijzig cookie-instellingen , Bekijk de beste apps van de week

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here