NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Oorlog in Oekraïne Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Video Podcast Weer Economie Klimaat Wonen Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle Over NU.nl NUfolder NUshop Tickets , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Vrijdag 06 mei 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , Man die Dave Chappelle aanviel voor vier overtredingen aangeklaagd 06 mei 2022 07:01 06-05-22 07:01 Laatste update: 8 minuten geleden Update: 8 minuten geleden 0 NUjij-reacties reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , De man die eerder deze week een podium bestormde om komiek Dave Chappelle aan te vallen, heeft vier aanklachten tegen zich ontvangen. Isaiah Lee, zoals de 23-jarige verdachte heet, wordt onder meer aangeklaagd voor wapenbezit, meldt een advocaat van de stad Los Angeles. De aanklachten tegen Lee zijn wegens het plegen van onrechtmatig fysiek contact, het bezit van een wapen met de intentie om een misdrijf te plegen, ongeautoriseerde toegang tot een podium tijdens een optreden en het plegen van een daad die voor vertraging tijdens de show zorgt en de performer onderbreekt tijdens zijn act.”Wat een leuke avond had moeten zijn bij de Hollywood Bowl, liep uit op een fiasco omdat het optreden onderbroken werd door verdachte Isaiah Lee die het podium opging om Dave Chappelle aan te vallen”, aldus de advocaat. “De verdachte droeg vermoedelijk een wapen bij zich en dit moet bestraft worden.”Het motief van Lee is nog altijd niet duidelijk. Zijn oudere broer Aaron tast ook nog steeds in het duister over de toedracht. “Voor zover ik weet heeft Isaiah niks tegen Dave Chappelle. Ik weet wel dat hij veel transgender vrienden heeft, dus misschien zou dat hem aangespoord kunnen hebben. Hij heeft wel een verleden met mentale problemen maar dat heeft nog nooit tot zulke uitbarstingen geleid.”Chappelle maakte in zijn laatste Netflix-special een aantal opmerkingen over de transgendergemeenschap, die voor de nodige commotie zorgden. , NUshop , NUshop

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here