NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Oorlog in Oekraïne Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Video Podcast Weer Economie Klimaat Wonen Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle Over NU.nl NUfolder NUshop Tickets , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Vrijdag 06 mei 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , Henny Huisman op zeventigjarige leeftijd overgrootvader geworden 05 mei 2022 22:50 05-05-22 22:50 Laatste update: 29 minuten geleden Update: 29 minuten geleden 4 NUjij-reacties reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , Henny Huisman is overgrootvader geworden. De zeventigjarige televisiepresentator maakte het nieuws donderdagavond bekend via Twitter. De kleindochter van Huisman is bevallen van zoon Michael. Volgens Henny Huisman is zijn achterkleinzoon vernoemd naar zanger Michael Jackson.De presentator vertelde eerder al aan Shownieuws dat hij het heel mooi vindt om overgrootvader te worden. “Je hebt een kind en die heeft een kind en daar zit dan ook weer een kind in. Het is heel bijzonder, een godsgeschenk. Overgrootvader, ja wie kan het zeggen.”Huisman heeft in totaal twee dochters en zeven kleinkinderen. Daar is nu dus een achterkleinkind bij gekomen. We zijn overgroot ouders geworden van #Michael zoon van onze kleindochter #Emma en kleinzoon #Maurits! Vernoemd naar #MichaelJackson is dat niet bijzonder? Overgrootvader Henny en dus ga ik vannacht slapen bij Opoe! AvatarAuteurtweethennyMoment van plaatsen19:27 – 5 mei 2022 , NUshop , NUshop

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here