NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Binnenland Buitenland Politiek Klimaat Video , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Oorlog in Oekraïne Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Video Podcast Weer Economie Klimaat Wonen Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle Over NU.nl NUfolder NUshop Tickets , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Vrijdag 06 mei 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , Feest barst los onder fans Feyenoord op Stadhuisplein Rotterdam 05 mei 2022 23:55 05-05-22 23:55 Laatste update: 3 uur geleden Update: 3 uur geleden 0 NUjij-reacties reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , Direct na het laatste fluitsignaal bij de wedstrijd tussen Feyenoord en Olympique Marseille barstte het feest los op het Stadhuisplein in Rotterdam. Ongeveer 5000 aanwezige Feyenoord-fans keken de wedstrijd via grote schermen die op het plein waren opgehangen. Er vlogen veel bekers bier door de lucht en er werden fakkels en vuurwerk afgestoken, terwijl de fans luidkeels meezongen met de muziek en juichten.Hoewel sommige fans kort voor het einde van de wedstrijd al een feestje vierden, keken de meeste mensen toen nog met veel spanning naar de grote schermen op het plein. Ieder spannend moment werd in de laatste minuten met veel geschreeuw ontvangen.Op het Hofplein in de stad stonden tientallen mensen in en om de fontein te dansen, die groen was gekleurd voor de prestatie van Feyenoord. Auto’s en scooters stonden vast op de rotonde en toeterden om het feest te vieren. De politie is aanwezig, maar grijpt niet in.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here