NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Oorlog in Oekraïne Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Video Podcast Weer Economie Klimaat Wonen Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle Over NU.nl NUfolder NUshop Tickets , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Donderdag 05 mei 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , Loiza Lamers voelt zich 'redelijk oké' na aanrijding, automobilist reed door 05 mei 2022 06:31 05-05-22 06:31 Laatste update: 30 minuten geleden Update: 30 minuten geleden 14 NUjij-reacties reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , Loiza Lamers is woensdag opgenomen in het ziekenhuis nadat ze op haar fiets was aangereden door een auto. Het model meldt donderdag via Instagram dat het “redelijk oké” met haar gaat. Haar manager Vanessa van Buuren liet woensdagavond al weten dat het naar omstandigheden goed gaat met Lamers. Ze moest naar het ziekenhuis waar foto’s werden gemaakt om te zien wat er precies met haar aan de hand is.De 27-jarige Lamers laat nu weten dat ze geluk heeft gehad en “slechts” kneuzingen en blauwe plekken aan het ongeluk heeft overgehouden. Wel zegt ze te moeten bijkomen van de schrik. “Zeker omdat de automobilist is doorgereden na het ongeluk. Dat doet wat met je.” Het model laat weten dat de politie ermee bezig is. , NUshop , NUshop

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here