NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Oorlog in Oekraïne Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Video Podcast Weer Economie Klimaat Wonen Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle Over NU.nl NUfolder NUshop Tickets , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Donderdag 05 mei 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , Inspectie draagt onderzoek naar privévlucht Nikkie Plessen over aan Zweden 05 mei 2022 09:01 05-05-22 09:01 Laatste update: 5 minuten geleden Update: 5 minuten geleden 88 NUjij-reacties reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , De Inspectie Leefomgeving en Transport (ILT) heeft de Zweedse autoriteiten geïnformeerd over de vlucht in een privéjet waarbij Ruben Bontekoe, de partner van Nikkie Plessen, hun zevenjarige zoon op schoot had. De Nederlandse inspectie kan verder niets doen, omdat het om een Zweeds vliegtuig gaat. Het onderzoek van de ILT werd eerder deze week gestart, nadat Plessen een foto op Instagram plaatste waarop haar man een vliegtuig leek te besturen met zijn zoon op schoot. De modeondernemer verwijderde de foto nadat een luchtvaartjournalist haar bericht op Twitter plaatste.”Het blijkt te gaan om een vlucht in het Spaanse luchtruim met een vliegtuig dat in Zweden is geregistreerd en door een Zweedse luchtvaartmaatschappij wordt geëxploiteerd”, laat de inspectie na kort onderzoek weten op Twitter.”Deze luchtvaartmaatschappij staat onder toezicht van de Zweedse luchtvaartautoriteit. Daarom zal de ILT de Zweedse luchtvaartautoriteit vragen om nader onderzoek te doen en maatregelen te nemen.”Bontekoe liet al weten dat hij niets verkeerd heeft gedaan op de vlucht. Hij zei dat zijn copiloot het vliegtuig bestuurde op het moment dat de foto werd gemaakt. Bontekoe zou het naar eigen zeggen weer hebben overgenomen nadat zijn zoon achter in de cabine had plaatsgenomen. , NUshop , NUshop

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here