Fase per fase

 1. eerste helft, minuut 5. Vrije kopkans voor Benzema! Daar is Benzema een eerste keer. De topschutter krijgt veel te veel ruimte op een voorzet van Carvajal en kan ongehinderd koppen. Gelukkig voor City staat zijn vizier nog niet op scherp en mikt hij over. .

  Vrije kopkans voor Benzema!

  Daar is Benzema een eerste keer. De topschutter krijgt veel te veel ruimte op een voorzet van Carvajal en kan ongehinderd koppen. Gelukkig voor City staat zijn vizier nog niet op scherp en mikt hij over.

 2. eerste helft, minuut 4. Ook City mag een eerste keer voor dreiging zorgen op een stilstaande fase. Geen vrije trap, wel een hoekschop, maar ook dit levert nog geen doelgevaar op. .

  Ook City mag een eerste keer voor dreiging zorgen op een stilstaande fase. Geen vrije trap, wel een hoekschop, maar ook dit levert nog geen doelgevaar op.

 3. eerste helft, minuut 2. Real komt een eerste keer piepen met een vrije trap van Kroos schuin voor doel. De Duitser slingert de bal voor doel, maar bij City smoren ze het gevaar in de kiem. .

  Real komt een eerste keer piepen met een vrije trap van Kroos schuin voor doel. De Duitser slingert de bal voor doel, maar bij City smoren ze het gevaar in de kiem.

 4. eerste helft, minuut 1. Aftrap. Hoogspanning in het Estadio Bernabéu. Stoot Manchester City na de 4-3-zege in de heenwedstrijd voor het tweede jaar op rij door naar de finale van de Champions League? Of wordt het een magische avond voor Real Madrid? .

  Aftrap

  Hoogspanning in het Estadio Bernabéu. Stoot Manchester City na de 4-3-zege in de heenwedstrijd voor het tweede jaar op rij door naar de finale van de Champions League? Of wordt het een magische avond voor Real Madrid?

 5. eerste helft, minuut 1 match begonnen

 6. vooraf, 20 uur 56. Weer een magische avond van de koningen van Europa? De Real-supporters hopen op een nieuwe magische avond van hun sterrenteam. “Otra noche magica de los reyes de Europa” prijkt op een indrukwekkende tifo met een beeltenis van dé man bij Real, Karim Benzema. .

  Weer een magische avond van de koningen van Europa?

  De Real-supporters hopen op een nieuwe magische avond van hun sterrenteam. “Otra noche magica de los reyes de Europa” prijkt op een indrukwekkende tifo met een beeltenis van dé man bij Real, Karim Benzema.

 7. vooraf, 20 uur 42. Engelse finale? Een volledig Spaanse finale is na de uitschakeling van Villarreal door Liverpool gisteravond niet meer mogelijk, een Engels finale kan wél nog altijd. Als Manchester City zich vanavond ontdoet van Real Madrid dan krijgen we op 28 mei een Engels onderonsje in het Stade de France. Het zou de derde volledig Engelse finale in de voorbije vier seizoenen zijn na Liverpool-Tottenham in 2019 en Chelsea-Manchester City vorig jaar. Twee Engelse finales op een rij, dat is bovendien nog nooit eerder gebeurd. .

  Engelse finale?

  Een volledig Spaanse finale is na de uitschakeling van Villarreal door Liverpool gisteravond niet meer mogelijk, een Engels finale kan wél nog altijd. Als Manchester City zich vanavond ontdoet van Real Madrid dan krijgen we op 28 mei een Engels onderonsje in het Stade de France.

  Het zou de derde volledig Engelse finale in de voorbije vier seizoenen zijn na Liverpool-Tottenham in 2019 en Chelsea-Manchester City vorig jaar. Twee Engelse finales op een rij, dat is bovendien nog nooit eerder gebeurd.

 8. Dikt Benzema doelpuntenaantal verder aan? Karim Benzema had nog nooit meer dan 7 goals gemaakt in een Champions League-seizoen. Tot dit seizoen. Met zijn treffers in de heenwedstrijd in Manchester zit hij intussen al aan 14 stuks, maar liefst 9 daarvan maakte hij in de knockout-fase. De Franse spits is daarmee dit seizoen topschutter op het kampioenenbal, met 1 goal meer dan Bayern München-spits Robert Lewandowski. Als Benzema nog 3 keer scoort, dan evenaart hij het seizoensrecord van Cristiano Ronaldo. Die trof in het seizoen 2013-2014 17 keer raak voor, jawel, Real Madrid. . vooraf, 20 uur 26.

  statistics Dikt Benzema doelpuntenaantal verder aan?

  Karim Benzema had nog nooit meer dan 7 goals gemaakt in een Champions League-seizoen. Tot dit seizoen. Met zijn treffers in de heenwedstrijd in Manchester zit hij intussen al aan 14 stuks, maar liefst 9 daarvan maakte hij in de knockout-fase.

  De Franse spits is daarmee dit seizoen topschutter op het kampioenenbal, met 1 goal meer dan Bayern München-spits Robert Lewandowski. Als Benzema nog 3 keer scoort, dan evenaart hij het seizoensrecord van Cristiano Ronaldo. Die trof in het seizoen 2013-2014 17 keer raak voor, jawel, Real Madrid.

 9. vooraf, 20 uur 23. Real heeft titel op zak. Terwijl Manchester City in Premier League nog steeds een spannende titelstrijd uitvecht met Liverpool, heeft Real Madrid zich afgelopen zaterdag voor de 35e keer tot landskampioen gekroond. De Koninklijke won in eigen huis zonder al te veel problemen met 4-0 van Espanyol en sloeg zo een onoverbrugbare kloof met eerste achtervolger Barcelona. Voor Thibaut Courtois en Eden Hazard is het de 2e titel bij Los Blancos. .

  Real heeft titel op zak

  Terwijl Manchester City in Premier League nog steeds een spannende titelstrijd uitvecht met Liverpool, heeft Real Madrid zich afgelopen zaterdag voor de 35e keer tot landskampioen gekroond.

  De Koninklijke won in eigen huis zonder al te veel problemen met 4-0 van Espanyol en sloeg zo een onoverbrugbare kloof met eerste achtervolger Barcelona. Voor Thibaut Courtois en Eden Hazard is het de 2e titel bij Los Blancos.

 10. vooraf, 20 uur 23.

  Primera División

  BEKIJK: Real Madrid kroont zich voor 35e keer tot Spaans landskampioen na vlotte zege tegen Espanyol