NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Games Reviews , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Oorlog in Oekraïne Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Video Podcast Weer Economie Klimaat Wonen Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle Over NU.nl NUfolder NUshop Tickets , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Woensdag 04 mei 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , Elon Musk wil sommige gebruikers mogelijk laten betalen voor Twitter 04 mei 2022 06:55 04-05-22 06:55 Laatste update: 9 minuten geleden Update: 9 minuten geleden 2 NUjij-reacties reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , Commerciële en politieke gebruikers van Twitter moeten in de toekomst mogelijk een klein bedrag betalen om het platform te kunnen gebruiken. Dat schrijft Tesla-topman en toekomstig Twitter-eigenaar Elon Musk. In een tweet zei Musk dat “Twitter altijd gratis zal zijn voor normale gebruikers, maar misschien een kleine prijs voor commerciële/overheidsgebruikers”.Vorige week werd bekend dat Musk Twitter heeft gekocht. De twee partijen bereikten een overeenkomst over een overnamebedrag van 44 miljard dollar (41,08 miljard euro). Dat komt neer op 54,20 dollar per aandeel, zo’n 50,60 euro.Hoe Twitter er na de overname van Musk uit komt te zien, is nog onduidelijk. Wel heeft hij gezegd te willen inzetten op vrijheid van meningsuiting. Hij wil daarvoor in de toekomst aanpassingen aanbrengen aan het netwerk.Musk is zelf een van de belangrijkste gebruikers van Twitter. Hij heeft ruim 90 miljoen volgers, die hij bijna dagelijks van tweets voorziet. Soms deelt hij zakelijke updates en andere keren plaatst hij grappige plaatjes. , Bekijk de beste apps van de week

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here