NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Oorlog in Oekraïne Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Video Podcast Weer Economie Klimaat Wonen Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle Over NU.nl NUfolder NUshop Tickets , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Woensdag 04 mei 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , Acteur Oscar Aerts voor de derde keer vader geworden van een zoon 04 mei 2022 12:58 04-05-22 12:58 Laatste update: 9 minuten geleden Update: 9 minuten geleden 0 NUjij-reacties reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , Oscar Aerts is maandag voor de derde keer vader geworden van een zoon, deelt de voormalige Goede Tijden, Slechte Tijden-acteur op Instagram. Zijn zoon heeft de naam Fedja gekregen.Aerts en zijn vrouw Jessica kregen in augustus 2016 hun eerste zoon, genaamd Eli Benja. In december 2019 werd hun tweede zoon, Seth, geboren.Aerts is vooral bekend door zijn rol als Vincent in GTST en Ruut in Vakkenvullers. Hij is op dit moment te zien in de nieuwe film Costa!, die sinds vorige week in de bioscoop draait. , , NUshop , NUshop

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here