NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Oorlog in Oekraïne Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Video Podcast Weer Economie Klimaat Wonen Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle Over NU.nl NUfolder NUshop Tickets , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Dinsdag 03 mei 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , Inspectie start onderzoek na foto van zoon Nikkie Plessen achter vliegstuur 03 mei 2022 10:58 03-05-22 10:58 Laatste update: 3 uur geleden Update: 3 uur geleden 309 NUjij-reacties reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , De Inspectie Leefomgeving en Transport (ILT) start een onderzoek naar aanleiding van een foto die Nikkie Plessen onlangs plaatste op Instagram. Hierop is te zien dat haar zevenjarige zoon Alain naast haar man Ruben Bontekoe achter het stuur zit van haar privévliegtuig. “Altijd met papa vliegen”, schreef de modeondernemer in het bijschrift van de foto, die op 30 april werd geplaatst. Het privévliegtuig was op het moment onderweg naar Ibiza.De ILT bevestigt na berichtgeving door Shownieuws aan NU.nl dat het onderzoek in gang wordt gezet. “Eerst zullen de feiten en omstandigheden moeten worden vastgesteld. Aan de hand daarvan wordt bepaald of er actie moet worden ondernomen en zo ja, tegen wie en op welke wijze”, laat een woordvoerder weten. Het is nog niet bekend op welke termijn dit duidelijk wordt.Plessen verwijderde het bericht toen luchtvaartjournalist Menno Swart de foto op Twitter zette. Hij wees erop dat het verboden is om een kind plaats te laten nemen achter het stuur.Plessen en ondernemer Bontekoe zijn samen sinds 2003. Ze hebben twee kinderen: Jolie (2010) en Alain (2014). , NUshop , NUshop

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here