NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Oorlog in Oekraïne Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Video Podcast Weer Economie Klimaat Wonen Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle Over NU.nl NUfolder NUshop Tickets , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Dinsdag 03 mei 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , Achterklap-updates Emma Wortelboer had de tweelingzus van Soundos kunnen zijn 11 april 2022 09:57 11-04-22 09:57 Laatste update: 11 minuten geleden Update: 11 minuten geleden 14 NUjij-reacties reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , een paar seconden geledenTweelingSoundos El Ahmadi heeft veel respect voor Emma Wortelboer. “Ik hou van haar zelfvertrouwen, humor en schijt aan wat mensen van haar vinden”, aldus de actrice. “Had zo mijn tweelingzus kunnen zijn. Als ze vijftien jaar eerder was geboren dan.”35 minuten geledenEen nieuw avontuurDiederik Jekel is gaan samenwonen met zijn vriendin. De wetenschapsjournalist voelt zich al helemaal thuis in zijn nieuwe huis. “In tegenstelling tot Het Goede Doel en René Froger komen we niets tekort en zijn wij hier, met onze eigen plek onder de zon, simpelweg wél heel gelukkig mee”, schrijft hij op Instagram.35 minuten geleden3 uur geledenRondje in de stadS10 is vrijdag naar Turijn gevlogen. Tussen de Songfestival-repetities door geniet ze van de stad en op Instagram deelt ze wat foto’s.5 uur geledenGeleendDe jurk die Marilyn Monroe in 1962 droeg tijdens haar legendarische uitvoering van Happy Birthday voor de Amerikaanse president John F. Kennedy stond maandagavond weer volop in de schijnwerpers. Kim Kardashian droeg de met 2.500 kristallen bewerkte jurk op de rode loper van het Met Gala in New York. “Ik voel me vereerd en ben voor altijd dankbaar voor dit moment”, schrijft Kardashian op Instagram.gisteren om 14:46Beau mag weerBeau van Erven Dorens bereidt zich in de zon voor op zijn talkshow van maandagavond. Hij neemt het op RTL 4 weer over van Eva Jinek en heeft voor het eerst sinds 2019 weer publiek. Een van de onderwerpen wordt Schiphol, verklapt hij alvast. “Ik denk ook aan de mensen op Schiphol die in de rij staan, en de medewerkers van Schiphol die jarenlang voor een appel en een ei werden uitgewoond. Dat terwijl alle reizigers een poot wordt uitgedraaid voor een plastic beker gore koffie en een broodje omelet van een euro of 10 dat een uur onder een warmhoudkanon zwanger van de salmonella aan het worden is.”gisteren om 12:31Uit het archiefNieuwspresentator Winfried Baijens is samen met fotograaf Hans-Peter van Velthoven in het archief gedoken en komt een aantal iets minder charmante foto’s van zichzelf tegen. “Ik blijf het zeggen, gun jezelf nou af en toe gewoon even een metamorfose… Inzoomen is absoluut de moeite waard.”  gisteren om 12:27Lekker spontaanDomien Verschuuren ging dit weekend spontaan naar Parijs. “Donderdagmiddag een berichtje van Bas Louissen, of we het leuk zouden vinden om een avondje te komen drinken in Parijs (de laatste bestemming van zijn vakantie). Zaterdagochtend zaten Chris Bergstromson en ik in de auto. Sommige dingen moet je maar gewoon doén”, schrijft de radio-dj op Instagram.gisteren om 12:26ZielsgelukkigLinda Hakeboom vertelt op Instagram dat ze vroeger veel reisde, maar dat een tijdje niet kon doen door corona en doordat ze ziek was. Nu is ze op vakantie in Turijn en dat maakt haar “zielsgelukkig.  Ik kan m’n geluk niet op. Vooral niet met de mozzarella en de risotto hoor”, schrijft de presentatrice.gisteren om 12:26Terug omhoog , NUshop , NUshop

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here