NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Games Reviews , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Oorlog in Oekraïne Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Klimaat Video Podcast Weer Economie Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Wonen Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle Over NU.nl NUfolder NUshop Tickets , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Maandag 02 mei 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , Chatdienst Telegram test betaalde versie met exclusieve stickers 02 mei 2022 17:26 02-05-22 17:26 Laatste update: een uur geleden Update: een uur geleden 12 NUjij-reacties reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , Telegram onderzoekt manieren om mensen voor de chatdienst te laten betalen, melden bètatesters van de app voor iOS. Met Telegram Premium zouden mensen toegang krijgen tot exclusieve stickers en emojireacties. De exclusieve pakketten met stickers en reacties zijn al te zien door testers van de app. Mensen krijgen bijvoorbeeld toegang tot bewegende stickers van een huilende eend of van een feestende krokodil.Ook kunnen ze meer emojireacties gebruiken. Met emojireacties kun je een emoji op een bericht in het chatvenster plakken. Zo kan iemand met een lachend gezichtje reageren op een grap, zonder daarvoor een heel nieuw bericht te versturen.Telegram ondersteunt hiervoor al een aantal emoji’s, maar met Telegram Premium worden er meer plaatjes toegevoegd, zoals een clown die in zijn neus knijpt.The Verge schrijft dat de exclusieve plaatjes alleen te zien zijn voor mensen die betalen. Ontvangers die geen Premium hebben maar die wel een betaalde sticker krijgen opgestuurd, ontvangen een berichtje om zich aan te melden.Meer details over Telegram Premium zijn nog niet bekend. Zo is onduidelijk wat de dienst moet kosten en of er nog meer toevoegingen komen. Ook is onbekend wanneer de premiumversie verschijnt voor reguliere gebruikers.Oprichter Pavel Durov zei eind 2020 dat hij werkte aan een verdienmodel voor Telegram. Hij kondigde toen aan dat er nieuwe, betaalde opties zouden komen voor bedrijven en fanatieke gebruikers. Daaraan voegde hij toe dat de basis van Telegram altijd gratis zou blijven. , Bekijk de beste apps van de week

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here