NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Oorlog in Oekraïne Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Klimaat Video Podcast Weer Economie Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Wonen Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle Over NU.nl NUfolder NUshop Tickets , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Zondag 01 mei 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , Rapper DaBaby krijgt boete voor neerslaan verhuurder opnamelocatie 01 mei 2022 16:43 01-05-22 16:43 Laatste update: 5 uur geleden Update: 5 uur geleden 33 NUjij-reacties reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , De Amerikaanse rapper DaBaby heeft een boete gekregen voor het aanvallen van een man die zijn filmset op liep. De dertigjarige rapper sloeg de verhuurder van het huis waar hij filmde in december vorig jaar neer. Volgens Jonathan Lyndale Kirk, zoals DaBaby voluit heet, verstoorde de verhuurder van de set het opnameproces. De man, die Gary Pagar heet, heeft volgens TMZ ernstige verwondingen overgehouden aan het incident.Pagar diende in februari een aanklacht in waarin hij uitlegde waarom hij het huis binnenkwam. Volgens hem was het de afspraak dat DaBaby maximaal twaalf gasten in huis had, maar dat bleken er uiteindelijk zo’n veertig te zijn.Er ontstond een discussie, waarop DaBaby de man tegen de grond sloeg. Ook sloeg de rapper een tand uit de mond van de man. Een omstander filmde de situatie.Het is niet de eerste keer dat de rapper betrokken is bij een geweldsincident. Regelmatig komt DaBaby om deze reden in het nieuws, zo ook vorige week toen hij iemand van zijn eigen crew een stomp in het gezicht gaf. Half april schoot hij een indringer die zijn landgoed betrad in zijn been. Zie ook: Politie bevestigt dat rapper DaBaby een indringer in zijn been heeft geschoten , Zie ook: Politie bevestigt dat rapper DaBaby een indringer in zijn been heeft geschoten , NUshop , NUshop

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here