WK snooker 2022

 1. 23 uur 37. Comeback van Mark Williams. Van 11-5 naar 13-11. Judd Trump leek al met een been in de finale van het WK te staan, maar Mark Williams heeft zich opnieuw in de wedstrijd weten te knokken.  De drievoudige wereldkampioen krijgt de kans om zijn comeback morgen helemaal compleet te maken en een felbegeerd plekje in de finale af te dwingen. .

  Comeback van Mark Williams

  Van 11-5 naar 13-11. Judd Trump leek al met een been in de finale van het WK te staan, maar Mark Williams heeft zich opnieuw in de wedstrijd weten te knokken. 

  De drievoudige wereldkampioen krijgt de kans om zijn comeback morgen helemaal compleet te maken en een felbegeerd plekje in de finale af te dwingen.

 2. 19 uur 01. Judd Trump op weg naar finale. De Engelsman Judd Trump beschikt over de beste papieren om de finale te halen.  Vandaag wist hij zijn 7-1-voorsprong met succes te verdedigen. 11-5 staat het nu. Als Trump ook het vervolg tot een goed einde weet te brengen, wacht hem allicht een duel tegen O'Sullivan in de strijd om de wereldtitel. .

  Judd Trump op weg naar finale

  De Engelsman Judd Trump beschikt over de beste papieren om de finale te halen. 

  Vandaag wist hij zijn 7-1-voorsprong met succes te verdedigen. 11-5 staat het nu.

  Als Trump ook het vervolg tot een goed einde weet te brengen, wacht hem allicht een duel tegen O’Sullivan in de strijd om de wereldtitel.

 3. 18 uur 54. O'Sullivan leidt met vier frames voorsprong. Ronnie O'Sullivan kon zijn tegenstander John Higgins nog niet verslaan in een onderlinge confrontatie, maar lijkt nu toch goed op weg om een plekje in de finale te veroveren. Na het tweede deel staat de Engelsman comfortabel aan de leiding met een voorsprong van vier frames op zijn Schotse tegenstander: 10-6.  .

  O'Sullivan leidt met vier frames voorsprong

  Ronnie O’Sullivan kon zijn tegenstander John Higgins nog niet verslaan in een onderlinge confrontatie, maar lijkt nu toch goed op weg om een plekje in de finale te veroveren.

  Na het tweede deel staat de Engelsman comfortabel aan de leiding met een voorsprong van vier frames op zijn Schotse tegenstander: 10-6. 

 4. 29-04-2022.

 5. 23 uur 41. Higgins en O'Sullivan beginnen met gelijke stand aan tweede deel. John Higgins en O'Sullivan eindigen het eerste deel van hun confrontatie met een gelijkspel. Viervoudig wereldkampioen Higgins kwam al snel op een 3-0-voorsprong maar zakte daarna weg. Het sein voor O'Sullivan om zijn beste snooker boven te halen, de Engelsman knokte zich terug naar een gelijke stand: 4-4. Morgen werken ze het tweede deel van hun partij af. .

  Higgins en O'Sullivan beginnen met gelijke stand aan tweede deel

  John Higgins en O’Sullivan eindigen het eerste deel van hun confrontatie met een gelijkspel.

  Viervoudig wereldkampioen Higgins kwam al snel op een 3-0-voorsprong maar zakte daarna weg. Het sein voor O’Sullivan om zijn beste snooker boven te halen, de Engelsman knokte zich terug naar een gelijke stand: 4-4.

  Morgen werken ze het tweede deel van hun partij af.

 6. 21 uur 10. Judd Trump leidt met 7-1. Judd Trump domineerde een rommelige openingssessie van zijn halve finale op het WK. De Engelsman verdedigt morgen een 7-1-voorsprong op drievoudig wereldkampioen Mark Williams. .

  Judd Trump leidt met 7-1

  Judd Trump domineerde een rommelige openingssessie van zijn halve finale op het WK. De Engelsman verdedigt morgen een 7-1-voorsprong op drievoudig wereldkampioen Mark Williams.

 7. 00 uur 07. Higgins schakelt Lisowski uit in beslissend frame. John Higgins is door het oog van de naald gekropen in zijn kwartfinale tegen Jack Lisowski. Lisowski, die Oekraïense roots heeft maar geen Oekraïense vlag mocht dragen op zijn borst, kwam op 1 frame van de halve finales, maar verloor toch nog met 12-13. .

  Higgins schakelt Lisowski uit in beslissend frame

  John Higgins is door het oog van de naald gekropen in zijn kwartfinale tegen Jack Lisowski. Lisowski, die Oekraïense roots heeft maar geen Oekraïense vlag mocht dragen op zijn borst, kwam op 1 frame van de halve finales, maar verloor toch nog met 12-13.

 8. 28-04-2022.

 9. 22 uur 29. Tussensprint brengt Trump in halve finales. Judd Trump (WS-4) heeft zich woensdag in het Crucible Theatre van Sheffield voor de halve finales van het wereldkampioenschap snooker geplaatst. De wereldkampioen van 2019 schakelde zijn landgenoot Stuart Bingham (WS-12), wereldkampioen in 2015, met 13-8 uit. Trump was dinsdag met een 5-3 voorsprong uit de eerste sessie gekomen, maar nadat Bingham de eerste vijf frames van de tweede sessie gewonnen had, zag het er even benard uit voor “The Ace in the Pack”.  Uiteindelijk kon Trump toch nog met een 8-8 gelijk stand naar de slotsessie. Daarin kwam Bingham er helemaal niet meer aan te pas. Hij stapelde de fouten op, Trump hoefde de cadeautjes maar op te rapen. In de halve finales (best of 33) neemt Trump het op tegen de Welshman Mark Williams (WS-8), die de Chinees Yan Bingtao (WS-16) met 13-11 uitschakelde. .

  Tussensprint brengt Trump in halve finales

  Judd Trump (WS-4) heeft zich woensdag in het Crucible Theatre van Sheffield voor de halve finales van het wereldkampioenschap snooker geplaatst. De wereldkampioen van 2019 schakelde zijn landgenoot Stuart Bingham (WS-12), wereldkampioen in 2015, met 13-8 uit.

  Trump was dinsdag met een 5-3 voorsprong uit de eerste sessie gekomen, maar nadat Bingham de eerste vijf frames van de tweede sessie gewonnen had, zag het er even benard uit voor “The Ace in the Pack”. 

  Uiteindelijk kon Trump toch nog met een 8-8 gelijk stand naar de slotsessie. Daarin kwam Bingham er helemaal niet meer aan te pas. Hij stapelde de fouten op, Trump hoefde de cadeautjes maar op te rapen.

  In de halve finales (best of 33) neemt Trump het op tegen de Welshman Mark Williams (WS-8), die de Chinees Yan Bingtao (WS-16) met 13-11 uitschakelde.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here