NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Oorlog in Oekraïne Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Klimaat Video Podcast Weer Economie Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Wonen Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle Over NU.nl NUfolder NUshop Tickets , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Zondag 01 mei 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , Oprah Winfrey bleef bijna volledig jaar binnen uit angst voor corona 30 april 2022 15:40 30-04-22 15:40 Laatste update: 9 uur geleden Update: 9 uur geleden 104 NUjij-reacties reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , Oprah Winfrey is tijdens de coronacrisis 322 dagen achter elkaar haar huis niet uitgekomen uit angst om het coronavirus op te lopen. Dat vertelt de 68-jarige presentatrice in een interview met The Los Angeles Times. “Ik ben 322 dagen mijn huis niet uit geweest. Letterlijk het huis niet uit”, aldus de presentatrice. Volgens Winfrey lachten zelfs haar eigen vrienden haar uit omdat ze “zo voorzichtig is geweest”.Ondanks haar isolement kon Winfrey zich goed aanpassen aan het alleen zijn. “Ik heb tijd voor mezelf kunnen nemen die ik normaal niet heb. Normaal gesproken ben ik altijd bezig. Nu had ik rust. Ik had mazzel dat ik mezelf heb kon terugtrekken, aangezien velen zich zorgen maakten over hun financiële zekerheid.”Ook miste Winfrey het niet om met andere mensen te zijn. “Ik denk dat dat komt doordat ik tijdens mijn show elke dag honderden mensen zag. Ik schudde handen, deelde handtekeningen uit, maakte selfies met ze. Dat heb ik nu bijna een jaar niet gedaan en dat was best fijn.” , NUshop , NUshop

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here