Fase per fase

 1. Knap werk Defourny. Het is oppassen voor RWDM want bij 1-0 lijkt het over en sluiten. Mikautadze pakt uit met een heerlijk gekruld schot van buiten het strafschopgebied, Defourny antwoordt met een knappe parade. . tweede helft, minuut 63.

  Knap werk Defourny

  Het is oppassen voor RWDM want bij 1-0 lijkt het over en sluiten. Mikautadze pakt uit met een heerlijk gekruld schot van buiten het strafschopgebied, Defourny antwoordt met een knappe parade.

 2. tweede helft, minuut 62. Vincent Euvrard gaat ingrijpen. Nzuzi Mata staat klaar om in te vallen, zit de profcarrière van De Camargo er meteen op?  .

  Vincent Euvrard gaat ingrijpen. Nzuzi Mata staat klaar om in te vallen, zit de profcarrière van De Camargo er meteen op? 

 3. tweede helft, minuut 60. De Camargo laat het liggen! Niet te geloven, dit was hét moment voor Igor de Camargo! Kylian Hazard zet een schitterende solo en stuurt dan De Camargo op Dietsch af, maar hij verslikt zich in zijn controle. Wat een gigantische kans. .

  De Camargo laat het liggen!

  Niet te geloven, dit was hét moment voor Igor de Camargo! Kylian Hazard zet een schitterende solo en stuurt dan De Camargo op Dietsch af, maar hij verslikt zich in zijn controle. Wat een gigantische kans.

 4. tweede helft, minuut 58. Nangis wil steeds naar binnen en dat hebben ze bij Seraing intussen ook wel door. De flankaanvaller verliest de bal. Offensief lijkt RWDM wel wat vers bloed te kunnen gebruiken. .

  Nangis wil steeds naar binnen en dat hebben ze bij Seraing intussen ook wel door. De flankaanvaller verliest de bal. Offensief lijkt RWDM wel wat vers bloed te kunnen gebruiken.

 5. tweede helft, minuut 57. De 1200 meegereisde RWDM-fans geloven nog in een feestelijke avond. Het zal allemaal wel wat beter moeten.  .

  De 1200 meegereisde RWDM-fans geloven nog in een feestelijke avond. Het zal allemaal wel wat beter moeten. 

 6. tweede helft, minuut 55. Maziz voorlangs. En meteen de reactie van Seraing. Maziz komt naar binnen en haalt dan heel fraai uit, maar net voorlangs. Defourny blijft ook wijselijk van de bal en staat zo geen hoekschop toe. .

  Maziz voorlangs

  En meteen de reactie van Seraing. Maziz komt naar binnen en haalt dan heel fraai uit, maar net voorlangs. Defourny blijft ook wijselijk van de bal en staat zo geen hoekschop toe.

 7. tweede helft, minuut 54. Nangis vindt geen ploeggenoot. Het eerste dreigende moment in deze tweede helft is voor de bezoekers. Keita zoekt Nangis die de bal gevaarlijk voor de pot gooit, maar geen medemaat kan vinden. Het is zeer evenwichtig in deze aanvangsfase.  .

  Nangis vindt geen ploeggenoot

  Het eerste dreigende moment in deze tweede helft is voor de bezoekers. Keita zoekt Nangis die de bal gevaarlijk voor de pot gooit, maar geen medemaat kan vinden. Het is zeer evenwichtig in deze aanvangsfase. 

 8. tweede helft, minuut 52. Zakaria El Ouahdi is een vervelend heerschap voor de Seraing-defensie, het ontbreekt de 20-jarige buitenspeler voorlopig nog in kwaliteit aan de zone van de waarheid. .

  Zakaria El Ouahdi is een vervelend heerschap voor de Seraing-defensie, het ontbreekt de 20-jarige buitenspeler voorlopig nog in kwaliteit aan de zone van de waarheid.

 9. tweede helft, minuut 50. Het is opnieuw wat voelen en aftasten bij beide teams. Jallow krijgt geel na een overtreding op Sankhon en dat is streng. Zeker in vergelijking met de veel zwaardere overtredingen in de eerste helft die eenzelfde bestraffing kregen. .

  Het is opnieuw wat voelen en aftasten bij beide teams. Jallow krijgt geel na een overtreding op Sankhon en dat is streng. Zeker in vergelijking met de veel zwaardere overtredingen in de eerste helft die eenzelfde bestraffing kregen.

 10. Gele kaart voor Ablie Jallow van RFC Seraing tijdens tweede helft, minuut 49

 11. tweede helft, minuut 46. Money time. Het is tijd voor de tweede helft. Bij RWDM zal dat gebeuren zonder Gécé, Keita komt de licht geblesseerde middenvelder aflossen. Kennen we over 45 minuten de laatste 1A-club?  .

  Money time

  Het is tijd voor de tweede helft. Bij RWDM zal dat gebeuren zonder Gécé, Keita komt de licht geblesseerde middenvelder aflossen. Kennen we over 45 minuten de laatste 1A-club? 

 12. tweede helft, minuut 46 match begonnen

 13. rust, 21 uur 36. Rusten geblazen. De spelers mogen even gaan uitpuffen na een stevige eerste 45 minuten. Beide teams kregen kansen om de score te openen, maar het ontbrak telkens aan dat tikkeltje geluk in de zone van de waarheid. Nangis had kort voor rust na een duidelijke natrap op Mikautadze wel een rode kaart kunnen krijgen. Ref Lardot hield het bij geel. .

  Rusten geblazen

  De spelers mogen even gaan uitpuffen na een stevige eerste 45 minuten. Beide teams kregen kansen om de score te openen, maar het ontbrak telkens aan dat tikkeltje geluk in de zone van de waarheid. Nangis had kort voor rust na een duidelijke natrap op Mikautadze wel een rode kaart kunnen krijgen. Ref Lardot hield het bij geel.

 14. rust, 21 uur 32. Vervanging bij RWDM, Aboubakar Keita erin, Theo Gece eruit

 15. eerste helft, minuut 48 match afgelopen

 16. eerste helft, minuut 48. De slotseconden in deze eerste helft tikken weg. Het zal na rust moeten gebeuren in het Stade du Pairay, al volstaat 0-0 uiteraard ook voor de thuisploeg. .

  De slotseconden in deze eerste helft tikken weg. Het zal na rust moeten gebeuren in het Stade du Pairay, al volstaat 0-0 uiteraard ook voor de thuisploeg.

 17. eerste helft, minuut 47. En ook Poaty krijgt een meer dan terechte gele kaart. Hij haalt de doorgebroken Hazard onderuit. Op die manier gaan we niet met 22 spelers eindigen. .

  En ook Poaty krijgt een meer dan terechte gele kaart. Hij haalt de doorgebroken Hazard onderuit. Op die manier gaan we niet met 22 spelers eindigen.

 18. Gele kaart voor Morgan Poaty van RFC Seraing tijdens eerste helft, minuut 46

 19. Gele kaart voor Lenny Nangis van RWDM tijdens eerste helft, minuut 45

 20. eerste helft, minuut 44. Nangis flirt met rood. RWDM loopt achter een ongrijpbare bal en dat werkt Nangis op de zenuwen. Hij trapt Mikautadze uit frustratie onderuit, hij had voor deze fout een andere kleur kunnen krijgen. .

  Nangis flirt met rood

  RWDM loopt achter een ongrijpbare bal en dat werkt Nangis op de zenuwen. Hij trapt Mikautadze uit frustratie onderuit, hij had voor deze fout een andere kleur kunnen krijgen.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here