NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Oorlog in Oekraïne Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Klimaat Video Podcast Weer Economie Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Wonen Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle Over NU.nl NUfolder NUshop Tickets , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Vrijdag 29 april 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , Willow Smith vindt dat haar moeder haar angststoornis niet serieus nam 28 april 2022 16:14 28-04-22 16:14 Laatste update: 14 uur geleden Update: 14 uur geleden 24 NUjij-reacties reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , Willow Smith heeft als kind te maken gehad met een angststoornis. Hierbij voelde ze zich niet serieus genomen door haar moeder Jada Pinkett Smith, vertelt ze in Red Table Talk, de talkshow die Willow met haar moeder en oma maakt. In de recentste aflevering van de talkshow sprak Smith met model Ireland Baldwin over het opgroeien met bekende ouders. Baldwin is de dochter van acteurs Kim Basinger en Alec Baldwin. Tijdens het gesprek spraken de twee over geestelijke gezondheid. Smith vertelt dat zij het in haar jeugd zwaar had, omdat haar moeder de angststoornis niet begreep.”Mijn moeder heeft in haar jeugd zoveel meegemaakt, bijvoorbeeld vrienden die stierven aan een drugsverslaving of wapengeweld, en daardoor leek mijn probleem klein. Als kind was dat enorm frustrerend, omdat zij mijn emotionelestrijd niet zag”, legt Smith uit.Na een open gesprek realiseerde Pinkett Smith zich dat haar dochter gevoelens had die zij bij zichzelf herkende. Smith neemt het haar moeder niet kwalijk en vergeeft het haar. Pinkett Smith heeft naar eigen zeggen zelf ook jarenlang angsten ervaren, maar sprak zich daar niet over uit, omdat ze de gevoelens onderdrukte. , NUshop , NUshop

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here