NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Games Reviews , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Oorlog in Oekraïne Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Klimaat Video Podcast Weer Economie Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Wonen Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle Over NU.nl NUfolder NUshop Tickets , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Vrijdag 29 april 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , PlayStation Plus-abonnementen kunnen voorlopig niet worden verlengd 29 april 2022 18:17 29-04-22 18:17 Laatste update: 50 minuten geleden Update: 50 minuten geleden 31 NUjij-reacties reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , Mensen met een abonnement op onlinedienst PlayStation Plus en cloudstreamingdienst PlayStation Now kunnen die voorlopig niet vernieuwen. Daarmee wil Sony voorkomen dat mensen straks tegen goedkopere tarieven toegang krijgen tot de nieuwe, duurdere PlayStation-abonnementen. Dat bevestigt Sony op zijn website, nadat donderdag berichten online waren verschenen van mensen die tevergeefs probeerden hun abonnementen te verlengen.Sony brengt de nieuwe PlayStation Plus-abonnementen op 13 juni uit in verschillende prijsklassen. Huidige abonnementen van PlayStation-spelers worden automatisch omgezet in Plus Premium-abonnementen. Dat zijn de duurste varianten die 17 euro per maand of 120 euro per jaar kosten. Het huidige PlayStation Plus-abonnement kost 8 euro per maand of 60 euro per jaar.Eerder was het mogelijk om abonnementen te stapelen, om ze voor meerdere jaren te verlengen. Daarmee krijgen die mensen voor minder geld langer toegang tot Plus Premium.Volgens Sony is het verlengen en stapelen van abonnementen tot zeker halverwege juni niet meer mogelijk “om de transitie naar de nieuwe abonnementsdienst zo soepel als mogelijk te laten verlopen”. De nieuwe PlayStation Plus abonnementen zijn als volgt verdeeld: PlayStation Plus Essential (8,99 euro per maand / 60 euro per jaar): toegang tot online multiplayer, kortingen in de PS Store en elke maand toegang tot twee PS4-games en een PS5-game. PlayStation Plus Extra: (13,99 euro per maand / 99,99 euro per jaar): Alles van Essential plus toegang tot een catalogus met honderden PS4- en PS5-games om te downloaden. PlayStation Plus Premium: (16,99 euro per maand / 119,99 euro per jaar): Alles van de andere abonnementen plus gamedemo’s, toegang tot streamingdienst met klassieke PlayStation-games. , Bekijk de beste apps van de week

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here