NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Geld Werk Ondernemen Onderweg , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Oorlog in Oekraïne Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Klimaat Video Podcast Weer Economie Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Wonen Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle Over NU.nl NUfolder NUshop Tickets , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Vrijdag 29 april 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , KLM schrapt dit weekend 47 vluchten, 3.500 minder passagiers naar Schiphol 29 april 2022 15:51 29-04-22 15:51 Laatste update: een minuut geleden Update: een minuut geleden 22 NUjij-reacties reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , Luchtvaartmaatschappij KLM schrapt dit weekend zeker 47 vluchten vanwege de verwachte drukte op Schiphol. De luchthaven riep airlines donderdag op om maatregelen te nemen om extreme drukte op Schiphol tegen te gaan. De luchthaven kampt met drukte vanwege de meivakantie en een tekort aan personeel. KLM schrapt zaterdag en zondag zeker 47 vluchten, waaronder zowel retouren als enkele reizen. “Door deze annuleringen kunnen we voor het overgrote deel van onze klanten een aangename start en prettige thuiskomst verzorgen”, laat KLM weten in een verklaring.De nationale luchtvaartmaatschappij sluit niet uit dat er nog meer vluchten geschrapt worden. “Meer annuleringen zijn voor nu niet voorzien, maar kunnen nog wel volgen”, aldus KLM. Vrijdag annuleerde KLM ook al enkele tientallen vluchten vanwege de verwachte drukte op Schiphol.De vluchten werden geschrapt na een oproep van luchthaven Schiphol. De luchthaven kampt vanwege een tekort aan personeel en de grote hoeveelheid reizigers met een overvol vliegveld. Hierop besloot de grootste luchthaven aan Nederland bij vliegmaatschappijen aan te kloppen voor hulp.”We vroegen airlines om het aantal reizigers te verminderen. Voor zaterdag was het verzoek het aantal passagiers met 3.500 naar beneden te brengen. Dat aantal is om en nabij bereikt”, valt te lezen in een verklaring. De luchthaven zegt dankbaar te zijn dat luchtvaartmaatschappijen en reizigers dit mogelijk konden maken. “We begrijpen dat dit voor hen een zeer vervelende situatie is”, aldus Schiphol. , Cryptovaluta 155521 Pensioen 50091 Sparen 37082 Belasting 12837

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here