NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Games Reviews , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Oorlog in Oekraïne Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Klimaat Video Podcast Weer Economie Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Wonen Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle Over NU.nl NUfolder NUshop Tickets , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Donderdag 28 april 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , Apple laat Amerikaanse klanten zelf hun iPhone repareren 27 april 2022 15:49 27-04-22 15:49 Laatste update: 11 uur geleden Update: 11 uur geleden 168 NUjij-reacties reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , Apple laat Amerikaanse klanten zelf hun iPhone repareren. Zij kunnen vanaf woensdag via de techgigant onderdelen, gereedschap en handleidingen aanvragen, meldt The Verge. Het reparatieprogramma werd vorig jaar aangekondigd en is vooralsnog alleen beschikbaar in de Verenigde Staten. Of en wanneer het programma naar Nederland komt, is niet duidelijk. Wel zegt Apple de dienst te willen uitbreiden naar andere landen.De service is op dit moment alleen beschikbaar voor de iPhone 12, 13 en derde generatie SE. Later wordt het programma uitgebreid naar nieuwere Macs met de door Apple ontwikkelde M1-chip.Toen Apple de dienst vorig jaar aangekondigde, meldde het bedrijf dat er in totaal ongeveer tweehonderd verschillende onderdelen te koop zullen zijn, samen met bijbehorend gereedschap. Wanneer men oude onderdelen terugstuurt naar Apple, geeft het bedrijf korting op de gekochte onderdelen.Consumenten moeten door de verandering de meest voorkomende reparaties zelf kunnen uitvoeren. Het gaat hierbij vooral om beeldscherm-, batterij- en camerareparaties.Apple is niet het enige bedrijf dat met zo’n reparatieprogramma komt. Ook Samsung heeft een soortgelijke dienst aangekondigd, die vanaf komende zomer beschikbaar moet zijn voor Amerikaanse klanten. , Bekijk de beste apps van de week

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here