WK snooker 2022

 1. 12 uur 55. O'Sullivan overklast Maguire. Ronnie O'Sullivan heeft zich al eerste geplaatst voor de halve finales in de Crucible. De 6-voudige wereldkampioen was in zijn kwartfinale een maatje te groot voor de Schot Stephen Maguire: 13-5. O'Sullivan had dinsdag al een comfortabele voorsprong opgebouwd en telde Maguire woensdagochtend definitief uit. De Engelsman leek gisteren nog wat gehinderd te worden door problemen met de tip van zijn keu, maar die leken vandaag van de baan. O'Sullivan maakte het af in stijl met een break van 136, zijn hoogste break van de wedstrijd. The Rocket staat nu voor de 13e keer in de halve finales van het WK, niemand deed ooit beter. O'Sullivan maakt jacht op zijn 7e wereldtitel. Daarmee zou hij recordhouder Stephen Hendry evenaren. .

  O'Sullivan overklast Maguire

  Ronnie O’Sullivan heeft zich al eerste geplaatst voor de halve finales in de Crucible. De 6-voudige wereldkampioen was in zijn kwartfinale een maatje te groot voor de Schot Stephen Maguire: 13-5.

  O’Sullivan had dinsdag al een comfortabele voorsprong opgebouwd en telde Maguire woensdagochtend definitief uit. De Engelsman leek gisteren nog wat gehinderd te worden door problemen met de tip van zijn keu, maar die leken vandaag van de baan. O’Sullivan maakte het af in stijl met een break van 136, zijn hoogste break van de wedstrijd.

  The Rocket staat nu voor de 13e keer in de halve finales van het WK, niemand deed ooit beter. O’Sullivan maakt jacht op zijn 7e wereldtitel. Daarmee zou hij recordhouder Stephen Hendry evenaren.

 2. 27-04-2022.

 3. 23 uur 52.

  Opvallend

  Opwinding op WK snooker! Neil Robertson maakt 147, maar gaat er wel uit