NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Oorlog in Oekraïne Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Klimaat Video Podcast Weer Economie Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Wonen Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle Over NU.nl NUfolder NUshop Tickets , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Dinsdag 26 april 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , Rachel Hazes: Ruim 10.000 euro verdwenen in periode van inzinking 26 april 2022 11:05 26-04-22 11:05 Laatste update: 2 uur geleden Update: 2 uur geleden 128 NUjij-reacties reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , Rachel Hazes wil via de rechter vijf getuigen horen over de manier waarop haar belangen via een volmacht zijn behartigd tijdens een inzinking in 2016. Dat heeft haar raadsman Royce de Vries dinsdag voor de rechtbank Amsterdam gezegd. Er zou in die periode zeker 10.000 euro zijn verdwenen. Hazes had in het najaar van 2016 een inzinking, waarop werd besloten een volmacht af te geven, onder meer om haar betalingen te mogen doen. Er waren drie personen bevoegd om deze betalingen te doen en haar “rechtshandelingen” te vervullen. Onder deze gemachtigden was haar dochter Roxeanne Hazes.De volmacht gold tot begin 2018. “In 2016 ben ik gevallen, daarna volgden onderzoeken”, aldus Hazes voor de rechtbank. “Dat is denk ik de slechtste periode van mijn leven geweest.” Door de aanstelling van de drie personen, naast Hazes’ dochter ook Marieke van Beek en Rob Israël, en de volmacht konden in die periode de zaken doordraaien.De volmacht zou volgens De Vries misbruikt zijn. De misbruikers zouden zichzelf hiermee verrijkt hebben, aldus de raadsman. “Er gebeurden dingen buiten haar zicht om”, zei hij.Van Beek, die ooit de beste vriendin was van Hazes en nauw met haar samenwerkte, zou 10.000 euro naar zichzelf hebben gesluisd. Daarnaast zouden Van Beek en Israël het muziekbedrijf Melvin Produkties BV hebben willen verkopen. Dat zou Hazes nooit gewild hebben. Roxeanne Hazes wil moeder ‘niet in diskrediet’ brengen Hazes wil via de rechtbank afdwingen dat onder anderen haar dochter Roxeanne een getuigenis aflegt. Moeder en dochter hebben al jaren geen contact meer.Roxeanne Hazes was niet bij de zitting aanwezig, maar schreef voor de rechtbank wel een verklaring. Zij stelt daarin haar moeder “niet in diskrediet” te willen brengen. Volgens de zangeres hebben de gevolmachtigden haar jarenlang bijgestaan en dag en nacht geholpen. Zij noemt de verklaring van haar moeder over het financieel misbruik absurd.In de rechtbank waren wel twee oud-zakenpartners van Hazes aanwezig. Robert Israël, oud-bestuurder van Hazes BV, noemt de uitspraken van Royce de Vries stuitend en noemt het vreemd “dat zomaar van alles beweerd kan worden”. Zie ook: Rachel Hazes wil Roxeanne in de rechtbank hebben: wat is er aan de hand? , Zie ook: Rachel Hazes wil Roxeanne in de rechtbank hebben: wat is er aan de hand? , NUshop , NUshop

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here