Fase per fase

 1. vooraf, 13 uur 05. Ik verwacht een dominant Club Brugge en een heel agressief Antwerp, dat verdedigend sterk zal proberen te staan en op de omschakeling zal spelen. Alfred Schreuder.

  Ik verwacht een dominant Club Brugge en een heel agressief Antwerp, dat verdedigend sterk zal proberen te staan en op de omschakeling zal spelen.
  Alfred Schreuder

 2. Club pakte 4 op 6 tegen Antwerp. In de heenronde van de reguliere competitie eindigde Antwerp-Club na een intense wedstrijd op 1-1. Beide ploegen vielen in de slotfase met tien. In de terugronde, een kleine twee maanden geleden, maakte Club Brugge een stevig statement door in eigen huis met 4-1 te winnen. . vooraf, 12 uur 54.

  Club pakte 4 op 6 tegen Antwerp

  In de heenronde van de reguliere competitie eindigde Antwerp-Club na een intense wedstrijd op 1-1. Beide ploegen vielen in de slotfase met tien.

  In de terugronde, een kleine twee maanden geleden, maakte Club Brugge een stevig statement door in eigen huis met 4-1 te winnen.

 3. vooraf, 12 uur 47. We moeten eerlijk zijn: wij zijn hier als underdog. Club is de grote favoriet, niet alleen voor deze wedstrijd, maar ook voor de titel. Brian Priske.

  We moeten eerlijk zijn: wij zijn hier als underdog. Club is de grote favoriet, niet alleen voor deze wedstrijd, maar ook voor de titel.
  Brian Priske

 4. vooraf, 12 uur 25. De Laet op de bank, Haroun start. Zoals aangekondigd is Ritchie De Laet opnieuw van de partij bij Antwerp, maar de verdediger start op de bank. Birger Verstraete zit zijn tweede schorsingsdag uit. In vergelijking met de laatste wedstrijd van de reguliere competitie komen Haroun en Almeida in de ploeg voor Manuel en Miyoshi. .

  De Laet op de bank, Haroun start

  Zoals aangekondigd is Ritchie De Laet opnieuw van de partij bij Antwerp, maar de verdediger start op de bank. Birger Verstraete zit zijn tweede schorsingsdag uit. In vergelijking met de laatste wedstrijd van de reguliere competitie komen Haroun en Almeida in de ploeg voor Manuel en Miyoshi.

 5. vooraf, 12 uur 21. Schreuder met de verwachte namen. Schreuder heeft niet verrast met zijn eerste opstelling van deze Champions' Play-offs. De Nederlandse oefenmeester kiest centraal opnieuw voor het duo Odoi-Rits. Vooraan moeten Skov Olsen en Lang voor de aanvoer richting De Ketelaere zorgen of – zoals vaker – het zelf forceren. Adamyan begint op de bank. .

  Schreuder met de verwachte namen

  Schreuder heeft niet verrast met zijn eerste opstelling van deze Champions’ Play-offs. De Nederlandse oefenmeester kiest centraal opnieuw voor het duo Odoi-Rits. Vooraan moeten Skov Olsen en Lang voor de aanvoer richting De Ketelaere zorgen of – zoals vaker – het zelf forceren. Adamyan begint op de bank.

 6. vooraf, 12 uur 09.

  Jupiler Pro League

  Club-coach Alfred Schreuder over interesse van Ajax: “Ik heb bij al mijn ex-clubs contacten”