NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Oorlog in Oekraïne Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Klimaat Video Podcast Weer Economie Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Wonen Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle Over NU.nl NUfolder NUshop Tickets , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Zondag 24 april 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , Tom Grennan in orde na overval: 'Op verkeerde moment op verkeerde plek' 23 april 2022 09:56 23-04-22 09:56 Laatste update: 14 uur geleden Update: 14 uur geleden 7 NUjij-reacties reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , De Britse zanger Tom Grennan maakt het goed nadat hij donderdag slachtoffer was geworden van een overval in New York. De 26-jarige zanger stelt zijn fans in een video op sociale media gerust. De overval vond plaats na afloop van een concert van Grennan. Hij zat in een bar toen hij werd aangevallen en onder meer verwondingen aan zijn oor opliep.”Ik dacht: ik laat jullie maar even weten dat het goed met me gaat”, zegt Grennan in het filmpje. “Ik was gewoon op het verkeerde moment op de verkeerde plek.”De Brit werd naar eigen zeggen gestompt en geslagen en verloor zijn bewustzijn. “Toen ik wakker werd, had ik zoiets van: wauw, wat is er gebeurd? Ik heb een gescheurd trommelvlies. Gelukkig is er niets aan de hand met mijn kaak. Ik heb een lichte hersenschudding. Ik zit nu aan de medicijnen, dus dat verdooft een deel van de pijn.”De zanger is dankbaar voor alle beterschapswensen en steun. “Ik hou van jullie en zie jullie snel.”Als gevolg van de overval en mishandeling werd Grennans show van vrijdagavond afgezegd. Het is nog niet duidelijk of hij zijn tour kan afmaken. , NUshop , NUshop

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here