NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Oorlog in Oekraïne Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Klimaat Video Podcast Weer Economie Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Wonen Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle Over NU.nl NUfolder NUshop Tickets , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Zaterdag 23 april 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , Glennis Grace over supermarktruzie: 'Zou de tijd willen terugdraaien' 22 april 2022 20:11 22-04-22 20:11 Laatste update: 5 uur geleden Update: 5 uur geleden 93 NUjij-reacties reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , Glennis Grace zou willen dat ze de tijd kon terugdraaien om te voorkomen dat ze betrokken raakte bij het geweldsincident in een Amsterdamse supermarkt in februari. De zangeres zei vrijdag tegen RTL Boulevard opnieuw dat ze spijt heeft. “Dat heb ik ook in mijn vorige statement duidelijk naar voren gebracht. Spijt is er zeker”, zei Grace. “Ik ben mens en dat wil niet zeggen dat je alles maar kan doen. Maar het is gebeurd. Kon ik het maar terughalen, maar dat kan niet. Als ik de tijd kon terugdraaien, had ik dat meteen gedaan, zeker.”Donderdag trad ze in Venlo voor het eerst in lange tijd weer op. “Ik ben heel warm ontvangen in de club en ook door het publiek. Dus ik mag echt in m’n handen knijpen”, zei Grace.”Het is natuurlijk heel confronterend om na zo’n incident weer op het podium te staan. Je weet nooit hoe mensen gaan reageren. Het zijn natuurlijk je fans, maar je weet het nooit van tevoren.”Grace werd half februari aangehouden nadat ze verhaal was gaan halen in de supermarkt omdat haar zoon door een medewerker zou zijn aangevallen. Ze zou verschillende personeelsleden hebben mishandeld. Begin april maakte de zangeres voor het eerst uitgebreid haar excuses. Ze zei toen dat ze handelde uit moederinstinct en emotie, maar gaf toe dat ze beter eerst tot tien had kunnen tellen. , NUshop , NUshop

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here